Beccys 2.0 - september 2018

SARAH´S DAY X WFA

2018-09-20 ♥ 20:50

 
Äntligen är mitt paket här! Kan ni gissa vad det innehåller? Nya träningskläder från Australien! Materialet i kläderna är hur sköna som helst. Sport bhn är mjuk och skön. Dock lite svår att ta av sport bhn efter ett riktigt svettigt pass. Annars är jag hur nöjd som helst. Tog allt i small. Nu i efter hand, skulle jag kanske ha valt xs i tightsen, jasmine leggins. Men jag tycker det funkar bra ändå. Jag är så glad över att jag hittade youtube kanalen, Sarahs day. Där hon dela med sig om tips för nyttig mat och träning. Hennes budskap är att man ska lyssna på sin kropp i alla möjliga sammanhang. Samt att hon har designat dessa, vackra träningskläder. Visst var de fina? Kram!
 

DELA MED ER OM ERA HUDTILLSTÅND

2018-09-19 ♥ 10:49

 
Jag har vart en trogen kund i flera år för Maria Åkerbergs produkter. Produkterna har hjälpt min hy så långt som det var möjligt. Men nu känner jag ett behov av att bli av med min dermatit. Jag hoppas att det blir bättre och att jag så småningom kan gå över till Maria Åkerbergs produkter när PD är borta. Men det är fortfarande något som spökar i kroppen och jag vet inte vad det är. Min tillit på läkare är väldigt liten. Eftersom jag trodde att medicinerna skulle göra mig frisk, inte bilda nya sjukdomar. Därför har jag bestämt mig för att börja med hudmärket, Q for skin och se hur resultatet blir efter en månad. Idag tar jag goda magbakterier och msm i pulverform. Msm ska ta död på parasiter/candida. Däremot kan svartvinbärskapslar q for skin också ta död på svampen, candida eller vad jag nu har i kroppen. Jag har ingen aning om detta kommer att fungera. Har ni testat produkterna? Ni får gärna dela med er om egna historier, om ni är i en process eller är botade från PD eller andra hudsjukdomar. Kram!

INREDNING AV VARDAGSRUMMET

2018-09-08 ♥ 23:32

 
Vad tycker ni om inredning i vardagsrummet? Jag älskar det! Soffan, bordet och filtarna har vi haft sen jag flyttade in. Men resten är nytt. Det blev extra fint när mattan, gardinerna och kuddarna kom på plats. Nu känns det lite mer hemtrevligt. Det är så härligt att färgerna går ihop med varandra. Dock ska vi byta ut det vita soffbordet mot ett mörkt bord med krom/stål ben. Jag hoppas snart att vi finner rätt bord till vardagsrummet. Men maxmåttet måste vara 100 x 100. Säg gärna till om ni har några förslag på mörkt soffbord. Kram!