Beccys 2.0 - september 2018

INREDNING AV VARDAGSRUMMET

2018-09-08 ♥ 23:32

 
Vad tycker ni om inredning i vardagsrummet? Jag älskar det! Soffan, bordet och filtarna har vi haft sen jag flyttade in. Men resten är nytt. Det blev extra fint när mattan, gardinerna och kuddarna kom på plats. Nu känns det lite mer hemtrevligt. Det är så härligt att färgerna går ihop med varandra. Dock ska vi byta ut det vita soffbordet mot ett mörkt bord med krom/stål ben. Jag hoppas snart att vi finner rätt bord till vardagsrummet. Men maxmåttet måste vara 100 x 100. Säg gärna till om ni har några förslag på mörkt soffbord. Kram! 
 


IBS & PERIORAL DERMATIT

2018-09-06 ♥ 20:46

 
Hur står det till med min IBS och Perioral Dermatit? I somras var det en katastrof med magen och det berode på att jag inte åt regelbudnet och levde på husmanskost varje dag, inklusive laktosfri mjölk. Det skapar också oro för min perioral dermatit och tarmfloran. Men nu är jag tillbaka på banan, äter min vanliga kost och mår bättre. Vill ni att jag dela med mig om recept på bloggen? Tyvärr vill inte min PD förvinna på hakan och köpte därför MSM i pulverform föra veckan. MSM innehåller svavel som ska hjälpa mot byggstenar i vävnaden. Men också mot candida och parasiter. Nu hoppas jag på ett bra resultat och att det hjälper med MSM + goda magbakterier + chlorella.
 
Vi blev nyss medlemar på ett riktigt bra gym i Jönköping. De erbjuder gym och även 25 min pass. Passen är oftast intensiva och man känner hur bra träning det ger. Så härligt! Varje vecka försöker jag alltid läsa ut en ny bok. Föra veckan läste jag ut boken Happy food som är baserad på forskning som alla borde känna till. Speciellt ni som har IBS. Där man får kunskap på ny nivå om hur tarmfloran påverkas av olika matvanor, levnadsvanor (stress), hjärnan, mjölksyrande grönsaker, böner, fibrer, och superfoods. Det är så intressant! Jag ska försöka blogg mer, men just nu ligger fokuset på träning, PD, mat och kunskap. Hoppas att ni förstår det. Kram!