Beccys 2.0 - november 2014

TRE FAVORITER

2014-11-27 ♥ 21:44

 
Pretty Little Liars är så grymt bra! Jag började titta på serien i början av tvåan eftersom det var rätt tuff period och behövde någon film att se. Å vad serien är bra. Varje gång ett avsnitt är slut så ville man se mer och mer. För att man gärna ville veta vem A är som tortera de fyra tjejerna. Det vill jag fortfarande! Men tyvärr kommer inte serien tillbaka förens den 10 december med julavsnitt och sen dra den igång igen i januari. Under tiden har jag istället hitta fler serier.
 
 
Vilket blev gossip girl! Jag har redan sätt hela serien och vet vem gossip girl är. Men detta är nog en serie som jag kan se om och om igen. Även att den har många säsonger. I början av filmen tyckte jag mest om seren men ju mer tiden gick så kände jag mest igen mig i Blair eftersom jag måste kämpa för att nå framgång precis som hon. Därför tror jag också att jag fastnade för serien eftersom jag känner igen mig och jag tycker att delarna i slutet av varje säsong är rätt lik pretty Little liars ibland. Men nu är serien slut och det är några dagar till julavsnittet släpps. Därför har jag börjat titta på en ny serie.
 
 
Blacklist! Denna serien är grymt bra. En brottsling som är har varit försvunnen i 20 år och har blivit besatt av agent keen. Dom börjar arbeta tillsammans för att bura in de stora skurkarna. Alltså filmen är otroligt bra. Jag är redan på avsnitt fem på första säsongen. Men troligtvis kommer jag snart att se klart denna serien också så ni får gärna tips mig om filmer som är lik dessa tre.  

KVÄLLEN BLEV FÖRSTÖRD...

2014-11-27 ♥ 20:39

 
I måndags efter en lång dag i skolan så åkte jag tröttsamt upp till A6. Där jag hittade ett plagg i just min storlek och färg. Var troligtvis den sista i hela Sverige. Jag blev så glad eftersom det var en julklapp till mig själv som jag skulle ha på julafton till min vita klänning. Därefter tog jag bussen ner till stan för att sen åka hem till mig. Jag orkade heller inte gå upp för backen eftersom jag var så trött. Men när man tar den längre bussturen så blir man också trött. Vilket gör att man glömmer saker.
 
När jag satte nyckeln i ytterdörren kom jag på att jag glömt min present på bussen. Hur kunde jag?! Jag skrek på min syster att komma ner för trappan, tog nycklarna till bilen (har inte kört bil på ett halvår eller mer) utan jacka och körde så snabbt jag kunde (utan att bryta mot några trafikregler) till torsvik. Men bussen hade redan försvunnit. Men precis när vi tänkte åka kom en ny buss. Jag berättade vad som hade hänt för busschaffören och han hittade bussen så vi bestämde en plats så jag kunde hämta påsen. Då körde jag till solåsen i tid och stod och väntade hos en snäll chafför som lät mig vänta i värmen på den andra bussen som hade min påse. När jag väl fick min påse blev jag överlycklig. Men innan jag åkte därifrån (eftersom rosetten hade åkt av) så tänkte jag till. Hur kunde rosetten åkt av om inte plagget borta! Alltså någon hade öppnat paketet i påsen och stulit plagget?! Hur dum får man vara. Jag polisanmälde saken och jag hoppas att de hittar personen som jag är säker på vem det är. Nu har även gant affären uppsyn eftersom jag kom tillbaka dit dagen efter vid tio och skulle se om de hade en till i affären för jag ville så gärna ha det plagget. Som tur var det samma säljare och han hade några stycken till på lagret, så jag blev glad ändå även det som hänt. Men jag vill även ha tjuven fast. Eftersom någon nu går runt med ett stulet plagg på sig från gant som jag har köpt. Vilka svin finns det i världen? Just där jag bor..    
 
Han i kassan frågade även vad jag skulle göra den kvällen, svarade att jag skulle sova för jag var så trött. Istället blev kvällen helt förstörd. Personen förstörde nästan min jul. Men jag kommer aldrig lita på någon längre tack vare detta!!!

HELT SLUT - Efter 3 dagar

2014-11-19 ♥ 22:22

 
Vilken vecka! Den är inte slut än. Jag har även lyckats köpa julklappar och hunnit slå in alla. Men jag är långt ifrån klar. Precis som i matten. Vi satt konstant och gjorde nästan två uppgifter i matten i måndags. Då jag senare på kvällen slog in julklappar och gjorde iordning ett paket som jag postade igår. Puh! Ibland är det mycket jobb för en student. Igår satt jag med matten i två timmar och löste ett tal och gick vid fem tiden till mattestugan för att få hjälp med läxan. Vi lyckades lösa hela 4:an även om vi ändrade ekvationen idag. Även början på en annan uppgift.
 
Vet ni hur dagen såg ut idag? Lektion. Inställd övning. Därför kände vi oss väldigt stressad eftersom vi var långt ifrån klara med matten. Övningen var inställd pga. av en mässa. Därför satt vi i en grupp och löst mycket uppgifter. När det var klart och de andra kom tillbaka från sin lunch så fick jag hjälpa dom samtidigt som jag renskrev en uppgift. Medens jag gjord det blev tre godisbitar min lunch, eftersom jag inte hann och äta. För när läxan var klar åkte jag hem för att äta och sova i några timmar. Haha, snacka om att dagen har vart konstig. Men snart ska jag sova igen. För måste vara pigg imorgon, för att klara av den nya läxan. Märkligt, när man är klar med läxan blir man belönad med en ny. Otroligt!