Beccys 2.0 - march 2017

SPARA OCH NJUT AV FRAMTIDEN

2017-03-24 ♥ 18:09

 
Hur bra koll har du på din ekonomi? Har du svårt att hålla i pengarna och shoppa upp dem så fort de landar på kontot? Eller du kanske är en person som snålar och spara för framtiden. Jag har nog blivit den första personen det senaste året. Men jag har alltid haft koll på saldot även om jag inte har gillat summan som har stått. På ett sätt tycker jag faktiskt att jag som person hart bra koll på min ekonomi. Det beror på att jag har sparat, jobbat för pengarna och aldrig behövt ta ett lån av familj eller vänner. Alltid betalat i tid, oavsett om det är swish eller betalt en räkning. Det är väl en god egenskap? Jag vet också att jag skulle kunna spara mer eftersom jag ändå har en rätt dyr hobby. Med min hudvård, märkeskläder, jackor osv. Snart flyttar jag hemifrån och ska stå på egna ben. Det betyder att jag måste ta ett lån i framtiden om jag ska kunna köpa en lägenhet. Då måste jag ha koll på min privatekonomi så att jag kan betala av allt och ändå kunna ha ett sparkonto. Men det borde väl inte vara så svårt? Kram!

. KVÄLLEN, GÄNGET, FESTEN

2017-03-21 ♥ 22:23

 
Firandet i lördags hade stor betydelse på olika sätt. Dels för att jag hade min sista tenta i fredags. Men också för att fira min kille, Joacim och hans arbetskollega. Samt att man får chansen att klä upp sig lite extra, det är aldrig fel att få vara snygg ibland va? Därmed bestod min outfit av en grön v-ringad skjorta som var instoppad i mina höga jeans från Filippa K. Så fint! Kvällen började hemma hos Joacim där vi pratade, spelade kortspel och drack lite. Dock hade vi vart på systemet innan och köpt en jättegod alkoholfri cider till mig, av smak med svarta vinbär och hallon. Mums, vad god den var! Lite senare på kvällen ringde nästa gäng på dörren. Dock började tiden dra ihop sig. Eftersom vi hade bokat bowling vid nio tiden. När vi väl kom dit var det dags att bowla. Bowling har aldrig vart min starka sida. Men jag hade roligt ändå, det var ju ändå discobowling och ett härligt gäng. Dock vart jag lite frustrerad över att klotet inte ville åka rakt fram. Utan var tvungen att snurra sista biten. Så typiskt! Men resultatet blev nog rätt bra ändå.
 
Efter bowlingen drog vi ut på sliver/harrys.När vi väl kom dit så var det riktigt mycket folk, både i lokalen och dansgolvet. Så typiskt! Eftersom jag oftast bruka dansa när jag går ut. Vi gick ner på nedervåningen där en del av oss spelade black jack. Men vi tyckte det var för mycket folk även runt ett tiden  och vi var så hungriga att vi istället gick till en pizzeria. Mums, vad gott det var! Där Joacim och jag delade på en pizza med kebabkött, skinka, sås och lök. Mums! Det behövdes verkligen mat innan vi åkte hem och somnade i sängen. Det kan jag säga er, var en riktigt bra och rolig kväll. Kram!        
 
 

VARDAGSLYX AV NJUTNING

2017-03-21 ♥ 21:27

 
Att njuta maximalt är ibland inte helt fel. Eller vad säger ni? Sist var det en massage som blev njutningen, både för mig och min kille. Det var så oroligt härligt och skön. Dock gjorde det även riktigt ont på vissa delar av ryggen. Aj! Vilka knutar och spänningar man har som sitter i ryggen . Men det var så skönt med massage eftersom spänningarna släppte och ryggen blev mer rörlig. Den här gången blev det massage på hudsalongen inne i stan. Då fick jag testa en ny teknik som funkade riktigt bra. Speciellt när hon tryckte tummarna vid ryggraden. Gick nedifrån och upp. Åh, herregud ont det gjorde! Men samtidigt sköt att få ut spänningen på ett annat sätt än det jag är van vid. Hur ofta går du på massage? Kram!