Beccys 2.0 - april 2014

VALBORG

2014-04-30 ♥ 23:06

 
Min valborg var toppen, förutom att min mage mår dåligt. Så surt! Efter telefon samtalet om intervjun blev det skolarbete och började skriva mitt cv. Som inte blev klart! Vid sju tog vi bilen till toppen av berget för att lyssna på orkestern som inviger våren. Samt se en brasa. Men innan allt sattes igång tog jag en kladdkaka på berget, gud vad gott! Dom sjöng jättefint och lågan blev extremt stor. Nästan att jag blev rädd. Men som vanligt händer inga olyckor. Därefter åkte vi in till stan för att köpa kinamat, vilket var riktigt gott! Men jag tro jag åt för mycket.. Fast vi köpte även en lyckokaka och jag fick texten, dina tankar kommer idag att bli smått filosofiska. Jag har ju faktiskt börjat tänka större samt att jag fyller tjugo imorgon, kan ju bero på det. Hehe, nu ska jag försöka sova, god natt!

I N T E R V J U

2014-04-30 ♥ 16:54

 
OMG! Fick precis ett samtal från kommunen att jag ska dit och göra en arbetsintervju. Har nämligen sökt sommarjobb där. Fast problemet är att jag aldrig gjort någon intervju förut så jag kommer vara super nervös inför detta. Men det kommer nog gå bra. För om jag får jobbet så kommer jag kunna full följa mina drömmar tillslut.

THE DAY

2014-04-30 ♥ 13:49

 
Igår kväll fick jag ett mail, att jag inte har några lektioner idag. Så skönt! Vet ni vad jag har gjort? Svarat på kommentarer i era bloggar, städat mitt rum till morgondagen, fixat disken och snart ska det pluggas. Jag hoppas jag blir klar med studierna innan vi dra till brasan ikväll. Hur har din dag varit?