Beccys 2.0 - april 2017

GLÄDJE

2017-04-22 ♥ 15:39

 
Efterfesten på Glädje var så rolig! Dock kom vi dit lite för tidigt. Men det gjorde också att vi fick sittplatser på andra våningen. Efter ett tag kom det fram några äldre killar och frågade det om de kunde visa oss ett trick. Jag var ju bara tvungen att veta vad det var för trick. Självklart var de tvungna att stanna kvar. Tricket gick ut på att använda tre glas och målet var att alla tre glas skulle stå på samma håll. Antingen uppochnervänd eller med botten i bordet. Man får bara vända glasen tre gånger.
 
Efter han visade tricket så fick jag testa. Men inget blev rätt. Eftersom jag är en tekniker så måste jag veta svaret. Efter lite tjat så fick jag äntligen veta hur man gjorde. Så snällt! Dock ska det förbli min hemlighet. Sen ville killarna bjuda på en drink. Men kändes så fel eftersom vi bägge är upptagna. Istället tänkte jag, ah, är det så man raggar på krogen idag. Spännande! Därefter gick vi ner mot dansgolvet. Vi träffade även en del människor som vi kände. Jag hade faktiskt en riktigt rolig och underbar kväll med Linnea! Kram! 
 

SPRING INSPIRATION

2017-04-20 ♥ 18:47

 
Mitt hår ser för jäkligt ut! Men vi hade, otroligt roligt på sping inspiration. Jag är så glad att Linnea och jag gick på det. Herrgud, vad snyggt klädda folk var. Till och med killarna. Vi fick till och med en goodiebag. Jag som trodde att vi inte skulle få någon eftersom vi var lite sena ifrån pinchos. Men jag är glad att vi hann! Nu har jag testat en slags läskedryck på örter, knäckebröd, protin pudding och massa annat gott. 
 
 
 
Vid 19,30 började modevisningen. Wow, vad jag kände igen fler märken än vad jag trodde. Blev även sugen på att köpa en del klänningar som visades på scenen. Men det bästa av allt var att de också visade upp träningskläder från märket icaniwill. Vet ni vad vi fick i goodiebagen? En rabattkod på 20%. Det är perfekt, då har jag råd att köpa de blåa nyinkommande tajtsen på deras hemsida. Men kvällen var verkligen magisk. Specillet när vi kom tillbaka från pausen. Vet ni vad som hände då? Det kom in eldslukare på scenen och vilken show de bjöd på. Ni skulle ha vart där! Men också artistern Amanda Winberg sjung innan pauserna. Väldigt nöjd över att Linnea och jag fick biljetterna till spira inspiration. Efter en toppen kvällen så tog kvällen oss till efterfesten på glädje. Men det får ni i nästa inlägg. Kram!
 
 
 
Åh, vad roligt och fint det var!

NICE EVENING

2017-04-19 ♥ 22:02

 
GOD MAT. BRA SÄLLSKAP. TREVLIG KVÄLL. Det var precis så jag upplevde kvällen den 19 april på El gordo. Vi var nämligen där för att fira min far som fyllde 51. Det var en bra kväll. Eftersom maten var så god. Vi alla beställde små bollar som hette croquetas. Det var en krokett med charketurier i. Bollarna var rätt mjuka inuit och fel smak, för min del. Däremot var de friterade sötpotatisarna som vi beställde in till bordet väldigt goda. Men det bästa på hela kvällen var en riktigt fantastisk matträtt. Den jag blev förtjust i hette, cabreaos egg style som bestod av pommes frites, stekt ägg, aioli och het tomatsås. Mums! Det var så gott! Kommer absolut ta den rätten nästa gång jag äter på el gordo. 
 
Innan vi gick där ifrån så tog vi var sin efterrätt. Där tog jag en chokladtryffel, eftersom choklad är en tjejs bästa vän. Åh, det är ju så gott! Jag kan inte äta grädde, så jag fick lite bär på istället. Mums vad gott! Åh, vilken trevlig kväll jag hade. Kram!