Beccys 2.0 - april 2017

LIVETS DRÖM

2017-04-19 ♥ 09:17

 
Livet är som en bergochdalbana. Man vet aldrig hur framtiden ska se ut. Men något jag verkligen önskar mig, är att bo precis bredvid havet. Där det också ska finnas ett löparspår. Enligt mig. Låter inte det fantastiskt? Tänk er själv att vakna upp ur sängen bredvid sin kille och ge han en morgonpuss på kinden, innan man stiger upp ur sängen och sätter på sig sin morgonrock i siden och går ner för trappan. Därefter tar man sig ett kopp te och se ut över soluppgången genom de stora fönsterna. Bara njuter av utsikten. Men självklart måste man ta steget och öppna altan dörren. För att känna den härliga sommarvärmen. Åh, vad underbart!
 
Tänk att få äga ett fint hus med en riktigt fin utsikt med bra läge. Huset måste vara lika vackert som platsen och gärna ha ett högt tak, med stora fönstren så att man kan njuta av livet varje dag man vaknar. Men det gör jag redan, så fort jag se min underbara kille vakna upp ur sängen. Jämte huset ska vi så klart ha ett fint garage med lågt tak som vi kan ställa vår fina bil i. Det låter som ett drömhus som inte finns. Kanske borde vi hyra in mellbygarge.se som är proffs på att bygga och inreda garage för precis det som efterfrågas. Kram!

GLAD PÅSK!

2017-04-15 ♥ 10:44

 
Äntligen är dagen här, då vi får äta godis till frukost! Nejda, jag skojar bara. Men det var det jag gjorde imorse, efter att ha hitta mitt stora ägg i hallen. Mums, vad gott det var! Innehållet av godiset är faktiskt rätt bra i år. Som tur är kanske jag slipper att springa mindre med tanke på att det är mindre godis i år. Så bra! Men nu måste jag iallafall packa och ta av mig mjukisdressen från juicy couture och göra iordning mig för att åka till farmor och farfar och äta påskmiddag. Jag önskar er en glad påsk! Kram! 

. KVÄLLEN PÅ PINCHOS

2017-04-15 ♥ 10:34

 
Äntligen var det fredag och ett perfekt avslut på veckan. Eftersom jag skulle möta upp Linnea på Pinchos. Det var så roligt och trevligt att träffa Linnea igen. Vi har inte sätts på väldigt länge och därför var det roligt att vi kunde prata om allt och inget igen. Vi pratade om både jobb, killar, skola, framtiden , träning och även miljö. Så roligt! Nu undrar ni säkert vilka rätter jag tog? Det blev en mexikansk pasta, sötpotatispommes och kebabpizza. Det var så gott , men dock lite starkt. Därför var det perfekt att jag tog en alkoholfri drink. Drinken såg ut som turkost vatten och var så otroligt god! Den heter Sodapop och smakar ursprungligen som mina favorit godisar. Mums! Vi hade en härlig kväll på pinchos innan vi gick till spira. Vad vi gjorde där får ni veta i nästa inlägg. Kram!
Min drink, mums!