Beccys 2.0 - march 2014

Playsuit anytime!

2014-03-31 ♥ 21:37

 
1. Vit byxdress med virkade spetsdetaljer - Här // 2. Mönstrad byxdress - Här // 3. Vit byxdress - Här
 
Jag är så sugen på att köpa en ny byxdress. För till sommaren kan det vara skönt att slippa leta i garderoben efter en härlig och fin outfit. Oftast vill man komma ut snabbt i det fina vädret så därför kan det vara bra om outfiten är klar och smidig, eller hur? Men frågan är, vilken av dessa ska man välja. Vilken skulle du ha valt?

Trötta mig!

2014-03-31 ♥ 19:49

 
Efter en tenta är jag alltid helt utslagen. Pga. att jag kämpar hårt och sover mindre. Vilket gör mig trött efteråt samt att min inspiration tar slut till bloggen. Men lugn, den kommer tillbaka! Allt jag har gjort idag är att varit i skolan, tränat, ätit, pluggat och tillslut somnade jag.

Några timmar kvar

2014-03-30 ♥ 23:06

 
Snart börjar mitt hälsosamma liv. Fast kunde inte motstå dagen så jag började redan idag att vara nyttig. Fick heller inget söt sug! Eftersom mina föräldrar har börjat gå med på att slänga ut det onyttiga i skafferiet så måste vi också hitta nytt recept på god och hälsosam mat. Hurra! Denna goda maten som ni ser på bilden gjorde min syster till oss. Det innehåller kokta köttbullar med tomatsås och pasta. Konstigt nog, det var gott! Har du smakat kokta köttbullar?