Beccys 2.0 - august 2016

. FASHION FROM GANT

2016-08-28 ♥ 12:38

 
 
Jag har alltid haft ett problem. Att jag inte kan ha skjortor eftersom de är för långa för mig. Jaha, vad ska jag då ha på mig som ska visa min personlighet. Nu har jag istället införskaffat en till piké. Jag tycker den är så galet snygg. Färgen heter kelly green och passar perfekt till mina jeans från Tommy Hilfiger. Eller vad tycker ni? Visst känner man sig mer uppklädd och snygg i en piké? Kram! 
 

. A NIGHT ON PINCHOS

2016-08-27 ♥ 22:21

 
I onsdags, på min systers födelsedag åkte vi till stan för att äta middag på pinchos. Det är en restaurang där man använder deras app för att beställa mat. Efter måltiden betalar man med appen. Hur bra är inte det? Det är perfekt om man har tillräckligt minne i mobilen. Hehe, det var mitt problem. Men iallafall så var jag jätte hungrig och efter beställningen så fick vi väl vänta mellan 15-20 minuter innan maten var klar. Men vi hade det jätte trevligt och det var riktigt god mat. 
 
Jag valde verkligen rätt maträtt för jag blev så mätt på fyra rätter där jag beställde kycklingspett (lite för starkt för min smak) , friterade sötpotatis, laxrulle och pizza. Det var så gott! För en gång skulle åt jag nästan upp allt. Den här restaurangen är perfekt för folk med små magsäckar som min. Det var en restaurang som föll mig i smaken eftersom det fanns så mycket olika val möjligheter på mat. Efter en härlig tid med familjen och min systers kille fick jag en känsla där jag vill gå på kåren. Men jag var inte direkt klädd för det. En blå kofta och en gräddvitt klänning är inget man tar på sig på dansgolvet. Åkte hem igen. Men det blev en trevlig kväll i hemmet med present öppning innan nattdags. Där min syster blev väldigt glad för sin födelsedagspresenter. Det var en härlig dag med god mat och dagens aktivitet gokart som jag sent kommer att glömma. En toppen kväll med andra ord. Kram!  
 
 

INTRESSANT FAKTA

2016-08-27 ♥ 20:42

Varför använder jag märkeskläder?
- Passar min kroppsform och längd. Samt att kvalitén i ett märkesplagg har längre hållbarhet jämfört med ett plagg från h&m.
 
Varför tränar jag mer och börjat äta bätttre?
- Bero på att jag vill starka upp min rygg och minska fettet runt lår och armar. Men kände även att det var roligt att få röra på sig under 4,5 h- 8h på jobbet (gav mycket träning, så saknar det) samt när vi gick så otroligt mycket i Rom. Det är två anledningar till varför jag tränar mer. Har börjat äta bättre mat för att hålla mig mätt längre. Men även för min överkänsliga mage som verken tål laktos eller gluten. Därför blir det hellre att jag lagar min egna mat. Med frukt, grönsaker, quinoa, fisk, vegetariska rätter osv. Vilket är super gott! 
 
 
Vad är anledningen till att jag äter vegetarisk godis?
- Min mage är överkänslig mot både laktos och gluten. Därför köper jag vegetarisk godis eftersom det är oftast fritt från både gluten och laktos.
 
Varför är det bra med naturlig hudvård?
- För att mitt känsliga ansikte tål inte konventionell hudvård. Eftersom det är fullt av farliga kemiska ingredienser som påverkar hyn negativt. Tänka bara att det finns natriumsulfat (NLS) i vanlig hudvård? Bara det är skrämmande. Tack vare den den konventionella hudvården som min perioral dermatit blev värre. Därför använder jag naturliga produkter till hud-, hårvård och makeup. Det funkar perfekt och alla finnarna är till och med försvunna. Byt gärna från vanllig till naturlig hudvård. Kram!