Beccys 2.0 - february 2016

NYTT I RUMMET

2016-02-27 ♥ 23:24

 
Nu har jag vart i farten igen. Har nämligen köpt ett nytt påslakan. I julas fick jag ett otroligt fint och härligt påslakanset. Men när det väl är i tvätten, vad ska jag då sova i? Därför bestämde jag mig för att köpa hem detta påslakansetet. Eftersom det var ett snyggt mönster, kostade 149 kr, passade bra till rummet och var ett mjukt material. Vet ni vad? Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig i mitt nya lakan och påslakan från IKEA. Det ska bli så skönt, godnatt! 

OM EN MÅNAD

2016-02-27 ♥ 23:14

 
Är detta inte helt underbart? I love it! Om ca en månad ska min mor och jag upp till Stockholm för att sova på detta fina hotellet samt unna oss tid i poolen. På kvällen ska vi även gå på Let´s dance. Det ka bli så roligt! Bara jag och min mor. Ingen stress. Vi kommer självklart gå på stan. Frågan är, vad ska jag köpa då? Sist jag befann mig i Stockholm så kom jag hem med en MK väska för 3000 kr. Frågan, är hur ska jag slå det köpet? Kanske genom att köpa en mjukisdress från märket juicy couture, en hatt, ett plagg från mango/zara och även ett halsband från Marc by Jacob. Jag har många idéer, men får se vad det blir först. Kram!
 

NEW SERIES

2016-02-27 ♥ 22:42

 
Åå, vad jag älskar den här serien! Jag upptäckte den förra veckan på lovet då jag kände för att ta det lugnt. Behövde det efter allt stress i skolan. Men iallafall så hittade jag en otroligt bra serie på netflix. Jag trodde aldrig att miss Fisher skulle vara så bra. Har alltid tyckt om brott och mysterium så som i serierna miss Marpel, Poirot och kommissarie Mors. Men nu har jag hittat en ny serie! Den är så bra att jag har sätt alla tre säsonger och väntar nu på den fjärde.
 
Kontakten mellan kommissarien Jack och miss Fisher är helt fanatiskt. Vad jag älskar deras kärlek. Jag hoppas verkligen att det snart blir ett bröllop mellan dessa. Jack är även en sån gentleman mot miss Fisher. Det kanske är det som gör serien så otroligt charmig. Vem vet? Men jag älskar kärleks filmer. Kram!