Beccys 2.0 - november 2016

. ALL IN GRAY

2016-11-30 ♥ 23:49

Vad tycker ni om mina nya kläder? Åh vad jag älskar min nya t-shirt från gant. Materialet är faktiskt lite tjockare än normala t-shirtar. Vilken gör den mer styv. Det tycker jag är helt underbart! Nyss köpte jag även en kofta från ralph lauren. Just den här färgen passar till alla mina olika färger på t-shirt och linnen. Snacka om vilka bra färger jag har köpt som passar till resten av min garderob. Kram!
 

BOWLING & 80 ÅR!

2016-11-30 ♥ 23:37

Efter en tidigt morgon med shopping klockan åttan, fotografering av projektet i skolan och ännu mer julshopping. Var det dags att åka till min morfar och mormor för att gratta den 80-årig gubben. Det var så roligt att få se en del av släkten igen samt så fick vi så god mat. Jag som bara hade fått i mig frukost och västerbottenpaj var verkligen sugen på nyttig och god mat. Där bjöd de på blanka och potatissallad. Det bjöds även en egen gjord tårta och gott godis. Mums! En riktigt bra fredagskväll. Somnade även i soffan efter en utmattande dag full av shopping. 
 
Förutom födelsedagspresenterna han fick, så ville vi även ge de gamla en upplevelse. Där vi spelade bowling. Det var riktigt roligt, men i slutet av matchen började jag bli otroligt trött i kropp och armar. Vi delade in oss i två lag men ändå lyckas morfar på 80 år få ihop 454 poäng själv. Hur bra är inte det? Inte nog med det så var jag själv med om ett äventyr innan bowlingen startade. Tog nämligen bussen till racketcentrum men lyckades hoppa av en hållplats försent. Det ända som funkade för att ta sig til andra sidan var en bro som ledde över. Men jag hoppade över staketet på bron där det fanns en backe med buskar och gräs. Tänkte jag gena genom att gå nedför backen och runda hörnet vid stängslet. Men precis vid kanten av stängslet så tog jag ett steg på löven och tappade fotfästet och gled nedåt. Innan jag visste ordet av, låg jag på marken och hade slagit i mitt knä och höft. Aj, det gjorde rätt ont och blåmärkena har inte försvunnit än. Men förutom det hade jag en underbar kväll med bowling. Kram! 
 
Morfar vann! 
 

Sponsrad Video: Finns det några snälla barn här?

2016-11-30 ♥ 23:34

 
 
 
 
Julafton är en fantastisk högtid som man kan uppleva när man är barn. Speciellt när jultomten delar ut alla fina julklappar. Även att julafton är stressigt moment så behåller vi våra jultraditioner varje år. Dagen startar med att vi vaknar på morgonen och jag och min syster gå ner för trappan och titta på om tomten har lagt något i strumpan. Därefter kilar vi upp till uterummet, där grannen står och sedan är det högläsning i tomteboken innan det är dags att öppna de första julklapparna. Efteråt brukar vi kolla på sista avsnittet av julkalendern. Det är ungefär så varje julaftonsmorgon ser ut för mig. Vid 13-14 tiden brukar vi äta julbord med släkten och senare brukar vi kolla på kalle ankas jul. Tillslut traskar äntligen tomten in i hallen och ger oss våra julklappar tillsammans med resten av klapparna som ligger under granen. Kvällen är inte slut när tomten lämnar huset och när vi åker hem till oss. Utan då sätter vi fram julgröten och väntar på att mormor och morfar ska anlända. För att hitta mandeln i gröten, titta på Svensson Svensson/julfilm tillsammans och öppna de sista julklapparna för i år. Låter det inte det som en underbar jul? Men har alla barn en sån här fantastiskt jul idag? Alla har ju tyvärr inte det. Utan en del har det sämre hemma. Det är barn som utsätts för våld och övergrepp i sina hem även på julen. För att förhindra att barnen råkar illa ut så finns de en organisation som heter childhood. Nu kan du faktiskt vara med att stödja de utsatta barn med hjälp av att köpa utvalda varor som ex, saffran, morötter och kyckling. Men om du vill kan du även skänka en bonuscheck. Om du vill skänka något eller ha bakat saffransbullar så kan du också var med och bidra genom att ta en bild med ditt saffransbak och #merdegtillungarna och lägg sedan ut det på instagram. Därmed kommer ICA att skänka 25 kronor till Childhood, för varje bild upp till 50 000 kronor. För vem vill inte även ge en del av julen till de utsatta barnen så de också får en bra jul? Kram!