Beccys 2.0 - september 2012

OLOF PALME

2012-09-30 ♥ 20:10

Jag är helt paff efter att nu ikväll sett Olof Palmes dokumentär på bio. Han var ett underbarn redan som fyra åring och även ett sladdbarn.Efter de hårda åren i skolan tog han äntligen studenten. Såg fattigdomen med sina egna ögon och prata med människor i olika delar. Han försökte så otroligt mycket att hjälpa människor och försöka få människor att acceptera att de hudfärgade är också vanliga människor. Att Palme var orädd för hur farligt allt blev. Antigen var han hatad eller älskad. Jag tro aldrig man kan föreställa sig hur stor Palme egentligen var. På hans begravning blev jag så sjukt paff och förstod till en mängd att han var extrem stor i alla kretsar.

   

 

 

My night

2012-09-30 ♥ 11:07

Jag nästan säker på att ni undrar varför jag drog iväg igår kväll till en kompis när jag egentligen skulle plugga i helgen. Tyvärr vet jag inte själv svaret på frågan. Kvällen bestod av många värmeljus, 2 filmer (guldkompassen & The break- up)och en filt. Vi hade en jättebra kväll och roligt att han kunde spela gitarr.
 
Eftersom det tar 30 minuter med bil mellan oss så hämtade han upp mig och skjutsade hem mig vid 23 igår. Fick även en gullig överraskning
 

outfit

2012-09-29 ♥ 18:19

Ska nu möta upp en kompis och så blir det myskväll med denna outfiten.