Beccys 2.0 - june 2017

NEW YORK!

2017-06-23 ♥ 23:31

Äntligen är vi new york ! Flygresan gick hur bra som helst. Större plan skulle man åka med oftare. Idag har vi spenderat tiden i museum, parker, filminspelnings platser och ett ton. Nu ska vi ut på midsommarfirandet. Kram!

GLAD MIDSOMMAR!

2017-06-23 ♥ 13:01

 
Glad midsommar på er! Idag är inte vilken midsommar som helst, utan jag är i new york istället. Hur roligt är inte det? Men något jag saknar som hör med midsommar är potatis och sill, midsommardansen och jordgubbstårtan. Självklart vår fina släkt. Precis så här såg det ut förra året nere i stugan. Med rätt bra väder, härligt sällskap, tipspromenad, lite dragspel och badminton. Dessutom var det rätt varmt i havet och därför badade en hel del människor under midsommaren. Synd, att jag inte var en av dom. Kram!  
 
Otroligt fina midsommarkranser!  
 

HÄLSOSAMT ALTERNATIV

2017-06-22 ♥ 07:35

 
Min frukost smälter i munnen. Vet ni vad? Den är så otroligt god! Nästan godare än mina smoothies. Det är självklart gröt med banan och kanel. Åh, det är så gott! Men för att det ska vara riktigt gott behöver bananen vara mogen ( banan med svarta/bruna prickar) så att den verkligen är krämig när man lägger i bananen i gröten. Detta är både ett nyttigt alternativ och gör gröten så otroligt god. Perfekt för er som vill äta havregryn, men som inte tycker om det. Därefter toppar jag gröten med kanel. Mycket kanel, om jag får bestämma. Det är en frukost jag kan stå mig på från 2-3 h. Om jag har banan i. Men den är så god, att jag rekommendera starkt att testa det till frukost. Kram!