Beccys 2.0 - june 2017

SJUK

2017-06-28 ♥ 16:55

 
Är nu hemma från new york. Hade tänkt att blogga om new york och tidigare äventyr. Men tyvärr har jag gått och blivit sjuk. De inlägg får vänta ett tag till. Men förhoppningsvis så blir jag nog snart bättre. Kram! 

TORY BURCH

2017-06-25 ♥ 15:27

 
Igår gick vi hela dagen i butiker och letade efter den perfekta väskan till mig. Jag kan säga att vi gick i varenda väska affär , allt från chloé, Marc Jacobs, Michel kors, Chanel och Louis Vuitton. På Louis Vuitton hittade jag en väska för 19 000 kr och fanns inte i den färgen jag vill ha. På eftermiddagen så gick vi in mot central park , mot ett zoo och kom fram till upper east side. Där låg den sista butiken som jag troligtvis skulle hitta rätt väska. Det var i butiken Tory Burch som jag fann ögonstenen. Perfekt storlek på väskan där jag får i min kamera. Det passar till både vardag och utekvällar. Inte bara det, utan den är så snygg också. Jag är så lycklig att jag äntligen fick mig min väska. Jag är så glad ! Kram!
 
 

NEW YORK!

2017-06-23 ♥ 23:31

 
Äntligen är vi new york ! Flygresan gick hur bra som helst. Större plan skulle man åka med oftare. Idag har vi spenderat tiden i museum, parker, filminspelnings platser och ett ton. Nu ska vi ut på midsommarfirandet. Kram!