Beccys 2.0 - may 2015

Calvin Klein

2015-05-27 ♥ 19:38

 
Äntligen äger jag ett Calvin Klein set! Jag är så glad! Tycker ni inte grått är den snyggaste färgen? Jag älskar den gråa färgen! Dock kanske jag köper ett till set, fast i vitt nästa gång. Alltså wow, vad snygg man känner sig! Dessa underkläder är så grymt snygga! Ni som undrar så tog jag storleken s på hela settet men eftersom inte trosorna fanns på nelly så beställde jag dom på best of brands. Det funkade lika bra. Nu är jag super nöjd! Tack snälla mamma. Kram! 

EKOLOGISKA MINIRISKAKOR

2015-05-27 ♥ 17:32

 
Mums vad gott det är med riskakor! Perfekt för ett mellanmål, dock var dom så goda att jag åt nästan upp alla på en gång. Haha, som det kan bli! Dock vet jag inte vilka jag tycker är bäst om, för de som var lättsaltade smakade som det inte fanns något salt på. Därför kan jag inte avgöra vilka som var godast. Är det någon som har smakat dessa riskakor? Kram! 

GÖTEBORG I SOMMAR

2015-05-26 ♥ 10:41

 
 
Göteborg är den mysigaste staden som finns. Jag hoppas att jag kommer flytta dit ett halvår efter högskolan. För det skulle vara helt underbart! Men självklart kan man ta bussen till Göteborg i sommar om man känner för det. Jag har ingen aning om hur många gånger jag har vart i Göteborg, men sommarn 2013 var jag där över dagen med min bästis. Då shoppade vi och åkte göteborgshjulet. Jag minns att vi hade riktigt roligt. Året efter vid jul åkte jag och min pojkvän till Göteborg och där shoppade vi samt gick på jul på Liseberg. Det var så underbart! Vi hade även bokat ett hotell, vilket var ännu bättre. Jag skulle vilja åka dit igen, kanske vara där i tre dagar. Men då skulle jag gärna vilja gå på Liseberg för att se om jag vinner ännu en stor Marabou, gå på en konsert och annat skoj. Nu ska jag gå in på hemsidan, Göteborgs sommarguide för att se om det är något som passar just mig. Kram!