Beccys 2.0 - september 2014

SJUK !

2014-09-30 ♥ 21:57

 
Usch, när jag vaknade imorse gjorde det ont i halsen. Så tyvärr har jag gått och blivit sjuk. Inte alls roligt. Därför köpte jag mig en glass och satte på ett avsnitt av Gossip Girl. Bästa medicinen om man är tjej och är sjuk. Igår satt jag i skolan i 11h för att göra klart uppgifterna på läxan som skulle lämnas in igår. Vet ni vad? Tack vare mitt slit igår så har jag nu ännu ett till bonus poäng. Så roligt! På bilden kan ni se alla dessa inlämningar som jag har klarat. Denna veckan är sista inlämningen för Linjär algebra som jag måste klara. Hoppas jag fixa det. Nu ska jag se ett till avsnitt av gossip girl, puss!    

A WEEKEND TOGETHER

2014-09-30 ♥ 21:17

 
I helgen träffade jag äntligen min kille! Blev så glad eftersom jag inte har sätt honom sen han åkte utomlands. Ni kan förstå att vi verkligen har saknat varandra.
 
På lördags morgonen gjorde jag mig så fin, som jag kunde. Åkte sedan in till stan där jag mötte upp min älskling på höstmarknaden. Vi gick i butikerna på öster tills de stängde och åkte hem i bus vädret. Eftersom inte vädret var på topp så blev det en riktig filmkväll med god mat. Därför åkte vi iväg till affären för att handla ingredienser till kyckling woken. Vad gott var det! Min kille är verkligen bäst på det. Vi köpte även Coca cola Life. Den smakar nästan likadant som vanlig cola men det är något som skiljer sig, men annars var den god. Efter maten tittade vi först på filmen, chloe. Den var rätt bra men jag förstår fortfarande inte varför kvinnan var målet och inte mannen. Varför ville hon just ha henne? Men innan vi somnade såg vi en riktigt rolig film, rush hour 1. Vi har tänkt att se resten av filmerna tillsammans, är inte det mysigt? Som sagt, ni förstår vilken underbar kväll vi hade tillsammans. Även söndagen som bestod av en promenad i skogen med hunden saga och en riktigt god frukost med ägg och bacon. Samt att min underbara kille följde med mig till busshållplatsen. Vilken underbar helg!  
 

Leo Vegas - Malin Berås

2014-09-30 ♥ 20:40

 
 
Älskar den videon! Mest för att man känner sig otroligt fri. Att rida på en häst längst strand i vattnet känns helt underbart. Att känna sig fri är så skönt. Men oftast känner vi oss stressade över alla måsten som ska göras. Vilket är tråkigt. Ibland önskar jag att man kunde vara mer spontan. Som att hoppa på ett flyg om två timmar och vara hemma till eftermiddagen då man har lektion. Bara en sådan sak kan göra ens liv helt underbart. Fast det är mycket lättare att göra saker spontant på helgen än i veckan. Just för att man antigen går i skolan eller jobbar. Men det är aldrig fel att drömma sig bort för att känna sig fri.
 
Men jag tycker att videon får fram både ridsporten och hur mysigt det är vid lägerelden. Där man har en lugn stund för sig själv. Just där bestämmer hon sig för att använda tiden för att gå in på ett mobilcasino. För det är nog det bästa hon vet.