Beccys 2.0 - january 2012

ERIC SAADE

2012-01-31 ♥ 22:08I April kommer snyggingen Eric Saade till Jönköping! Ni som är galna i honom eller bara vill tänkas se honom , köp då er biljetter här + mer information finns även där.

Träningen gjorde min dag :D

2012-01-31 ♥ 21:08

Har varit lite halvt nere idag, alla har ju sina perioder. Men när Vy och jag äntligen var inne i zumba-lokalen susade ännu en gång den rolig halvtimme bara förbi och andra hälften av tiden var jobbig men riktigt roligt. Zumban gjorde min dag. Är superglad fast väldigt trött. Love it! Väldigt bra träningsform enligt mig.

I mitt liv har jag ridit, yogat, streetdance (blandning med hiphop osv.), magdans, gym, en till dans men minns inte vad den hette, tennis, pingis, basket, springa både ute och inne, simning (fast inte tävlat) och gymnastik. Det här är vad jag kan komma på nu och jag har även haft skolidrott (vem har inte det?) och jag kan medge att jag gillar att hoppa längd och springa 60 meter. Vad har ni tränat i ert liv?

Zumba

2012-01-31 ♥ 17:08

Efter en halv seg skoldag ska jag och Vy nu promenera till medborgarskolan och hoppas vår lärare kommer pigga upp oss.^^ Det ska bli väldigt härligt att dans igen, har längtat sjukt mycket efter zumba.