Beccys 2.0 - april 2012

Underkläder från Victoria Secret?

2012-04-30 ♥ 23:04

Idag har jag bara slappat, pluggat och kollat på tv. Alltså jag har haft det stora huset för mig själv förutom när Linus och Gustaf var här. Jag har haft en toppen helg. Idag vid middagstid gick jag ut för att hämta posten och vet ni vad som låg där i? en ny dator? solo tidningen? underkläder från victoria secret? Nej, utan ett paket av Vårruset! Som ni vet ska jag vara med och springa den 14 maj klockan 18.30. Fast jag vet fortfarande inte vilken grupp jag ska vara med i, antigen springa eller jogga. Vi får se!

Åt detta i Lördags men en bit kött, några potatisar och sås blev över så det åt jag idag:


Mitt paket:Dagens blogg♥

2012-04-30 ♥ 13:08

Valborg idag och imorgon blir jag 18 år! Härligt! Tänkte köra dagens blogg så de är bara att kommentera om ni vill vara med. Lycka till ;)

Bilder i massor

2012-04-29 ♥ 22:08

Hej på er!

Vaknade med älsklingen jämte mig igen. På morgonen skulle jag sälja expressen så han åkte hem samtidigt som jag skulle ut och sälja. Saknar honom redan. Idag har jag inte gjort så mycket intressant. Men fundera på att vända på dygnet för att städa hela huset men vi får se. Jag skulle rensa min dator och hittade bilder från frankrike 2005. Jag tänkte bjuda på massa bilder om det är okej? Puss!" Familjen i Hollywood"


trodde det skulle vara spökvandring men istället var det en hiss som åkte super fort upp och ner så att det pirrade i magen:
Minns knappt var detta var men vi åkt runt i vangnar och såg statyer,bilar,flygplan och fick se bakom kulisserna: 


Museeum om bl.a Egypten:
Eiffeltornet:

Familjen i Frankrike:


Jag och Malin 2005:


Efter allt resande ta vi nu en pause och vilar ut med bok i handen medans vi solar och bada i poolen:


Underbara kvällar:
Under dagen åkte vi över till Nice:
      

Statyerna är så fina och här bor massa kändisar:
Visst finns det snygga bilar:Åå, vad trött jag är:

Vi är på väg hem: