Beccys 2.0 - december 2014

FÖRRÄTTEN FÖR NYÅRSMIDDAG

2014-12-31 ♥ 21:57

 
 
Nyårsfest hos min killes bror och hans tjej. Jag är redan mätt efter förrätten som består av räkröra med purjolök, rom, tomat,cream fresh och räkor. Orkade knappt äta upp förrätten även att den var riktigt god. Hur ska jag då kunna få i mig både varmrätt och efterrätt. Jösses! Men gott kommer det bli. Så här ser jag ut på ikväll. Helsvart och ett snyggt halsband. Kan inte bli bättre.

BEAUTIFUL SNOW

2014-12-29 ♥ 21:17

 
Vintern är otroligt mysig! Idag var jag faktiskt ute i kylan för att promenera ner till konsum för att lägga på några paket. Men på vägen hem så blev jag jätte värm eftersom jag hade på mig så mycket kläder. Vad jobbigt! Men jag gillar fortfarande vintern eftersom det är så vackert med snö. Dessa bilder tog jag när jag gick hem men synd att jag inte tog bilderna påvägen till konsum för då sken solen.
 
 
Nu har jag faktiskt tänkt att sova, eftersom jag är så trött. Men jag ville ge er inspirations bilder innan jag somnar. Godnatt mina underbara läsare!

OTROLIGA PRISER PÅ HEADSPOT

2014-12-29 ♥ 16:28

 
Vilka otroliga priser! Jag har börjat ta hand om min hud nu eftersom jag märker hur torr jag är. Därför vill man ju gärna hitta bra och billiga produkter. Gärna ekologiskt eftersom min hy är känslig. Därför är märket decléor bra. Nu så såg jag att de hade en riktigt grym rea på Headspot. Där har de både hudvårdsprodukter, make-up i märken som Chanel, Shiseido, Clinique osv. , hårvård och parfymer på rea. Hur bra är inte det? Om ni saknar något passa på att köp det redan idag. Jag erbjuder er läsare en rabattkod på 10% om ni ange koden Annica10. Koden gäller hela Januari!