Beccys 2.0 - october 2014

HONEYCOMB - PERFECT DAY

2014-10-28 ♥ 21:40

 
 
Igår fick jag tillbaka resultatet från tentan på linjär algebra och vet ni vad? Jag blev godkänd! Fast jag var ett poäng från att få en fyra, men jag är riktigt nöjd ändå. Detta kände jag för att fira. Därför åkte jag in till stan idag för att äta fryst yoghurt på honeycomb, tillsammans med min pojkvän. Min yoghurt bestod av vanilj och choklad därefter valde jag topping i både godis och frukt. Mums! Därefter satte vi oss på bryggan och kollade ut över Jönköping där vi såg solnedgången. Så mysigt det var! Perfekt sätt att fira på.

Underbart gott!

Sponsrad Video: Idéerna som skapade oss

2014-10-28 ♥ 20:54

 
 
 
Idén som skapades, att vi skulle ta han om varandra. Har varit till stor hjälp. Vi alla behöver någon som kan ta hand om än, oavsett om de gäller sjukdom eller depression. Vi behöver alltid någon som finns där för än. För om man varken har en familj, vänner eller pojkvän/flickvän så är det väldigt svårt att ta sig tillbaka till sitt gamla jag. Tänk om du blir sjuk över en längre period men du vet också med dig att du måste jobba. Vem ska då täcka upp för dig? Det finns alltid en ersättare, bara tala om att du är sjuk på jobbet så fixa det sig. Detta kan hända vem som helst. Vilket man inte får glömma bort. Även om du är jättesjuk och märker att du knappt kan stå upp. Tveka inte att ringa ditt jobb. Dom kommer definitivt hitta en ersättare under perioden du är sjuk. Därför är det tur att försäkringskassan finns för att hjälpa till.

HALLOWEEN!

2014-10-28 ♥ 12:24

 
Snart är det halloween! Förra året var jag på en fest där jag var utkläd till pirat, å vad roligt vi hade. Tentan var över och jag hade en underbar fest med mina vänner. Men i år ska jag titta på en skräckfilm istället. Vilket kommer bli bra ändå. För på något sätt måste man fira även att man inte har tid för en fest. Förresten köpte jag kostymen på partykungen.se.  
 
Vad ska du göra på halloween?