Beccys 2.0 - august 2013

Torsdags kväll

2013-08-31 ♥ 16:02

 
 

Det bäst med att vara nykter är att man har kontroll på fester och kommer ihåg gårdagen. Detta gör jag varje gång och har extremt roligt. Haha, men föra onsdagen slog inget. Den var klart bäst, en hel del dansande och fick även med killarna, att dans med oss. Därefter hände något så jag fick leta runt men hittade lite nya vänner som vi sedan dansade med. Helt galet!

 

Nu i torsdag var det inte lika galet men hade kul ändå och blev rätt hes. Som sagt, jag älskar och dansa så jag blandar magdans och streetdance. Efter denna inspark och all dans är jag till och med idag helt slut i benen och magen.^^ Orkade inte stanna kvar till 01.42 när vi skulle dansa på det lilla dans golvet eftersom det är en dag ”imorgon” också. Hehe, men det var ändå roligt för det var så många som vill dansa med än och man lärde känna nya vänner. Livet är för härligt. Innan jag åkte till kårens nattklubb i torsdags hade vi kalas för min lillasyster som har fyllt år. Vad härligt det var att träffa släkten, speciellt när dom inte sätt mitt nya rum.

Ny design på G

2013-08-31 ♥ 12:50

 
Hejsan!
Ni kanske har märkt har jag bytt design och ändrat min text i menyn. Vilket jag har, eftersom att nästa projekt handlar om att göra bloggen stilren, romantisk, bredare och mycket mer. Färgerna kommer gå som i mitt rum, guld, beige, vitt och lite svart. Låter inte det bra? Men de kommer ta lite tid att få till allt så jag räknar med att vara klar i oktober, november. Men Stay tuned!

River Island

2013-08-31 ♥ 10:30

Igår morse kom jag nästa försent till skolan, för att jag skulle hämta ett paket från posten. Vet ni vad som fanns i Nelly påsen? Min underbara fina väska från märket River Island. Jag älskar den! Den är bara inte snygg utan rymlig också. Min dator och alla böcker får plats. Kan man bli gladare, efter ett bra köp? Ohja, när väskan också är grymt snygg!