Beccys 2.0 - february 2018

TONEN MELLAN BEIGE OCH BLÅTT

2018-02-27 ♥ 10:48

 
Vad får ni för känsla av bilden? Jag ser lugnet mellan färgerna beige och vitt. Det är så snyggt! I flera år har jag letat efter en kalender som passar en känslig själ som älskar vackra bilder, budskap och ser allt på ett vackert och lugnt sätt. Jag älskar min kalender! Vacker och smidig att skriva i. Mitt nya mobilskal går i tonen blågrå och gör att man får ett fastare grepp. Samt att det är så snyggt! Mitt senaste inköp är Samsung Galaxy s2 tab. Den är perfekt att ha i soffan, i sängen eller när man lagar mat. Jag älskar också fodralet som är i en creamefärgad nyans. Så fint! 

ALLA HJÄRTANS DAG

2018-02-26 ♥ 14:56

 
Alla hjärtans dag är en dag som man vill göra speciell. Men detta året kände vi för att stanna hemma och mysa i soffan genom att titta på en bra film och äta choklad. Det blev så lyckat! Kvällen innan bakade jag muffis som var fritt från socker, gluten och laktos. Mums! Vill ni ha receptet? De blev så goda! Senare på kvällen tog jag fram två olika smaker av raw choklad från märket loving earth. Deras choklad är laktos, gluten och sockerfri. De består mestadels av nöter. De var rätt goda. Smaken raspberry var riktigt god och blev min favorit. Min kille och jag hade en underbar mysig dag tillsammans. Kram!
 

ETT LEVANDE BUDSKAP

2018-02-26 ♥ 10:37

 
För varje sekund finns det alltid någon som kollar på Youtube, en serie, filmer, tv-program eller går på bio. Det är så världen ser ut idag. Mer film och mindre böcker. Varje dag ser jag på youtubeklipp, tittar på mitt favoritprogram eller klicka in på cmore. Varför gör jag det? För jag älskar filmer. Filmer kan få mig att bli berörd genom skratt, glädje eller tårar. Det är ett fint budskap. Precis som i böcker. För att det ska funka så måste ljudet  vara perfekt, texten ska inte klippas av på mitten och att de ska visas rätt sorts film. Detta har faktiskt hänt på bio och hemma i tv-soffan. Dock har jag aldrig varit med om en dålig bild. Men jag undrar faktiskt hur det kommer sig att texten på bioduken blev avklippt. Det är väldigt dåligt. Tur att ljudet fungerade utmärkt. Jag undrar om inställningarna i projektorn hade påverkats? Men jag är så glad över att man sällan får tekniska problem när man sitter i soffan eller är på bio. Kram!