Beccys 2.0 - november 2015

DUSCHFLASKA

2015-11-29 ♥ 16:47

 
I några veckor så har jag tagit fram en prototyp av en duschflaska som ser ut som på bilden. Denna var dock en test för att se om jag skulle ändra på något. Vilket jag har! Jag har ändrat sidorna så att dom är rundare samt att produkten har fått en "mage". Den nuvarande produkten är snart klar. Igår spacklade jag för tredje gången. Därefter ska det enbart slipas och lackas. Därefter är jag klar. Ni förstår säkert hur jobbig den här veckan har vart. Likaså nästa vecka eftersom vi har utställningen den 11 december. Nästa vecka kommer bli lika dan. Jag har vart i skolan mellan kl 8 till fem varje dag och på kvällen har jag skissat och vart i garaget för att få klart produkten i det hårda materialet. Det är härligt att det har gett resultat. Nu hoppas jag bara att jag får klart allt till den elfte december. Kram!
 

NY HUD? 1 DEC

2015-11-28 ♥ 15:18

 
Jag har haft så problem med min hud. Men för ett tag sen så hittade jag Maria Åkerbergs produkter. Vilket har gjort min hy så mycket bättre. Dock vet jag fortfarande inte om jag är yttorr på vissa ställen i ansiktet. Vilket jag inte känner eftersom mina händer är så torra efter att jag har vart i verkstaden de senaste veckorna. Likaså kylan tar ju kol på både händer och ansikte, så igår köpte jag en tjockare kräm, face dream. Eftersom huden i ansiktet är torrare vid vinterhalvåret. Även på vintern så får jag det så svårt med perioral dermatit på hakan och vid vänstra näsan. Jag vet inte riktigt varför det blir värre på vintern än vad det är på sommaren. Nu på tisdag ska jag faktiskt göra den nya behandlingen, pure cell treatment på hudsalongen här i Jönköping. Gud det ska bli så spännande! Jag hoppas verkligen att det perioral dermatit försvinner på hakan så jag slipper ta concealer varje dag. För jag tycker det är så hemskt att alltid se ut så. Med andra ord så lider jag av det. Men nu hoppas jag att behandlingen kommer göra att det mesta försvinner eller att allt försvinner. Vill ha tillbaka min hud! Jag har vetat om den här behandlingen sen i somras då jag och min mor var på öppet hus i frillesås där fyra personer fick testa på pure cell treatment. Nu är det äntligen min tur. Så spännande! Kram!
 
 

Sponsrad video: The New Oral-B Electric Toothbrush with Bluetooth Connectivity

2015-11-28 ♥ 12:21

 
 
 
 
 
Det är otroligt viktigt att ta hand om sina tänder på bästa sätt. Idag använder jag en vanlig tandborste istället för en eltandborste, för att jag är rädd för att trycka för hårt så tandköttet börjar blöda. Men skulle det inte vara smart att veta hur hårt man trycker med tandborsten på sina tänder och hur länge man ska borsta på varje sida? (För ju bättre man sköter sina tänder, desto gladare smiley). Med hjälp av nya Oral-B så kan du faktiskt det. Genom att koppla eltandborsten till bluetooth 4.0. Bra va? Det tycker i alla fall jag. Samt att man kan får bort smuts mellan tänderna mycket mer effektivt än en vanlig tandborste. Jag är även en person som älskar design. Oftast ska det vara en ren och stilren design för att jag ska köpa något i huvudtaget. Denna tandborsten är verkligen väldigt snygg och i färgen vit. Nästa julklapp till mig själv kanske blir den nya oral-b eltandborste. Vem vet? Kram!