Beccys 2.0 - august 2014

HARRY POTTER UTSTÄLLNING

2014-08-31 ♥ 21:05

 
Förra helgen då min syster fyllde 15 år åkte hela familjen till Norrköping för att gå på en Harry Potter utställning. Innan vi kom in på utställningen gick vi in i ett rum där sorteringshatten befann sig. Det är hatten som bestämmer vilket elevhem man ska tillhöra. Vissa fick gå fram och sätta sig på stolen för att få veta vilket de tillhörde. Så spännande! Därefter öppnades en annan dörr där vi fick se alla filmerna i snabbspolning. Efter det öppnades ett annat rum där en ”häxa” som hämtade oss på tågstation. Wow, vad häftigt de hade gjort tåget.
 
 
 
Man fick en bandspelare där man klickade in numret som var jämte föremålet. Tillslut orkade jag inte lyssna så jag tittade runt och tog en hel del bilder. Tänk att vi ha sätt Harry Potters kläder, sängkamera och allt annat som var med i Filmen.
 
 
 
 
Minns ni när häxan i Harry potter dra upp en alruna, precis det fick vi också gör. Gud vad dom skrek. Men så roligt det var. Lyckades även ta en bild när jag drog upp den. Som sagt, det fanns även fler roliga stationer. Såsom att skjuta boll genom de tre ringarna.
 
 

Vad glad jag blev att jag även fick ett fint foto av Dobby. Han är otrolig söt. Har även räddat Harry Potter flera gånger. Därför är han en magisk och bra figur. Det tycker i alla fall jag. Därför var det sorligt att han dog, fy så tråkigt. Men jag är oerhört glad att jag såg honom på utställningen. För det var riktigt mycket människor där den dagen så det tog lite längre tid och vissa saker orkade man inte titta på lika mycket. Men jag var nära på att missa Dobby. Men tur att jag gick tillbaka för att se han.
 
 
 
Mycket av sakerna kommer man ihåg från filmen även att det var ett bra tag sen man såg dom. Jag tyckte verkligen att utställningen var riktigt bra. Fast shopen efteråt var riktigt dyr. Ni vet Hermione's halsband som gör att man kan resa i tiden kunde man köpa för 600 kr. Alldeles för dyrt, därför köpte vi istället en bok om utställningen och filmen tillsammans. Perfekt!
 

FIKA MED ÄLSKLING

2014-08-31 ♥ 17:17

 
 
Efter min lektion i torsdags träffade jag min kille på stan för att ta en fika. Egentligen hade jag tänkt ta en kladdkaka men jag mådde dåligt och kände mer för att få i mig mat än socker. Därför fick det bli en god macka med sallad. Min kille tog voffla med glass. Det såg verkligen supergott ut! Precis som bilderna jag tog. Vi satt och pratade om framtiden och vad vi hade gjort i veckan. Sen tog vi bilen hem till honom. Vilket var jättetrevligt. För att få mer tid med varandra så sov jag över där eftersom jag hade sovmorgon på fredagen. Otroligt mysigt! 

TOPSHOP

2014-08-31 ♥ 16:41

 
I London bestod våra dagar av shopping och mer shopping. Gud så roligt vi hade! Men vi lyckades även hitta till Topshop där jag köpte en vit klänning och grå kofta/jacka. Den perfekta outfiten tillsammans. Jag blev så nöjd! Men vet ni vad? Butiken var så stor att jag gick vilse och kunde inte hitta provrummet, kassan eller utgången. Haha, så stort var det. Puss!