Beccys 2.0 - april 2018

EVA SOLO

2018-04-16 ♥ 20:35

 
Varumärket eva solo, ger ett intryck av enkel inredning. För mig representerar det mjuka övergångar med få detaljer. Det gör det snyggt! Det ger en enkelhet som jag söker. Därför är dessa muggar helt perfekt för oss. Både valet av färg och storlek. Den gråa färgen visar neutralitet och ger elegans med ett harmoniskt intryck. Visst är det vackert? Nu är det bara att öppna skåpet och ta ner en kopp för att dricka lite te i våra fina muggar. Kram!  
 

NYTT BADKAR?

2018-04-12 ♥ 22:21

 
Design är min hemstad! Design finns det i allt. Jag köper alltid det som passar mig i smaken. Men vet ni vad jag saknar i vardagen? Att täppa upp ett varmt bad och lyssna på avkopplande musik med tända ljus. Låter inte det mysigt? Men sen kommer frågan, vad för badkar skulle passa mig? Oftast ser jag designen före funktion. Men jag försöker ändå hitta, så att dessa egenskaper går hand i hand. Jag har hittat tre badkar som verkligen följer mig i smaken där designen och funktionen är olika. Men jag tror nästan att jag föredra den svarta eller vita badkaret eftersom deras handdusch och påfyllnadskran är mer lättåtkomligt. Sen älskar jag deras design. Den ena är mer stilren och den svarta ger harmoni pga. Formen. Badkaren finner ni på, trygghandel.se om ni är intresserade. Design är verkligen en underbar värld. Kram!     

STUGAN I TRYSIL

2018-04-12 ♥ 21:36

 
Mitt första åka på sju år var helt fantastiskt. Jag kunde fortfarande åka. Hurra! Solen lös över oss när vi svepte ner för backen med skidorna. Så härligt! Under de senaste åren har jag haft fullt upp och inte haft tiden att följa med. Men nu tog jag chansen. Den här gången blev det med min familj och min sambo som följde med upp. Vi hade en trevlig vistelse i Trysil. Vet ni vad det bästa var med Trysil? Att backarna är mycket längre än Sveriges. Det tycker jag är underbart! Under nästan hela skidresan så åkte min kille och jag tillsammans i backarna. Vi hittade en riktigt skön och härlig backe som vi åkte galet mycket i.
 
Men vi åkte inte skidor varje dag. Utan vi tog chansen och badade en dag och en annan dag testade några av oss på att åka snowboard. Jag kan erkänna att det såg lite kul ut. Men också farligt. Kanske jag ger mig på det i framtiden. Afterski, var sjukt bra. Vilken röst han hade! Vi hann också att spela bowling och utnyttja en av kvällarna på restaurangen, brasserie. Det var så god mat! Tyvärr fick vi smaka på allt för långa backar de sista dagarna då det snöade och sista dagen blev det regn. Mina ögon blev förblindad av mitt gula glas på skidglasögonen. Med andra ord såg jag ingenting. När jag försökte åka utan glasögon så stack det i ögonen av regn. Så tråkigt! Men istället för att åka skidor så drack vi varm choklad och spelade biljard på hotellet. Det bästa med att åka bort är att man inte är uppkopplad lika mycket som annars. Vilket gör att man får chansen att vara med sina nära och kära. Många kvällar satt vi uppe och spelade brädspel. En kväll vann jag på yatzy eftersom jag slog yatzy direkt. Ja, vad kul! Varje kväll la vi oss tidigt för att vakna upp med en ny härlig energi. Kram!
 
 
Tyvärr fick vi smaka på allt för långa backar de sista dagarna då det snöade och sista dagen blev det regn. Mina ögon blev förblindad av mitt gula glas på skidglasögonen. Med andra ord såg jag ingenting. När jag försökte åka utan glasögon så stack det i ögonen av regn. Så tråkigt! Men istället för att åka skidor så drack vi varm choklad och spelade biljard på hotellet. Det bästa med att åka bort är att man inte är uppkopplad lika mycket som annars. Vilket gör att man får chansen att vara med sina nära och kära. Många kvällar satt vi uppe och spelade brädspel. En kväll vann jag på yatzy eftersom jag slog yatzy direkt. Ja, vad kul! Varje kväll la vi oss tidigt för att vakna upp med en ny härlig energi. Kram!