Beccys 2.0 - july 2017

B. S.

2017-07-27 ♥ 00:02

Magiskt. Vackert. Drömmande. Precis så vill jag beskriva min nya header. Jag hoppas också att ni finner min nya header mer inspirerad. Men också att bloggens alla inlägg, kommer att ge er mer inspiration genom att lägga in mer bilder istället för text och att vara mer kreativ i mina inlägg. Så jag hoppas ni kommer att gilla det! Kram!

NY ÄGODEL

2017-07-26 ♥ 23:51

 
Lumix Gx800 är äntligen i min hand! Jag är riktigt nöjd över köpet. Dock finns det fortfarande mycket kvar att lära sig. Eftersom det är en del nya funktioner. Men det ska säkert gå. Ett stort plus var att den gick ner i väskan. Vilken tur jag har! Då slapp jag köpa en ny dyr väska. Men det bästa med kameran är att ha möjligheten till att vridbara upp skärmen för att kunna ta en selfie. Det är jag mest nöjd över! För mig är kameran helt perfekt. Kram!
 

GODMORGON!

2017-07-26 ♥ 11:27

 
Osminkad. Trött tjej. Det är jag och godmorgon på er! Idag känns livet väldigt tungt. Jag är trött och har ingen lust att spendera min tid ute i skogen eller på gymmet. Vilket känns tråkigt! Men det kanske är en möjlighet för kroppen att testa en ny träningsform? Som exempelvis simning, klättring eller kanske dans. Dock är jag behov av en aktivitet som ger styrka och smidighet.Kanske kan jag byta löpning mot simning och utföra en mer avancerad yoga istället. Låter inte det som en bättre metod? Kram!