Beccys 2.0 - june 2018

FLOWERING SUMMER

2018-06-28 ♥ 12:51

 
 

WHITE TEA & INNER HARMONY

2018-06-09 ♥ 09:29

 
Godmorgon! Nu sitter jag framför datorn och dricker mitt goda te från yogi tea. De har nämligen kommit ut med två nya sorter som heter inner harmony och white tea with aloe vera. Det är så gott! Om ni vill beställa online så har smakerna äntligen kommit till återförsäljarna i Sverige. Så skönt! Det vita teet är verkligen mitt nya favorit te. Åh, vad gott det är! Det innehåller så bra råvaror. Kram!

HEMMAGJORD SKRUBB OCH MASK MED RÅVAROR

2018-06-07 ♥ 21:18

 
Ser inte detta underbart ut? Det är enbart rena råvaror. Allt kan ätas förutom tuben med aloe vera från Maria Åkerberg. Det är exakt så rena råvaror som man också vill appliceras på huden. Eftersom att de ingredienserna som du lägger på huden absorberas av kroppen. Vilket betyder att du får in ämnena i kroppen. Om du ger din hud bra innehåll/näring av naturliga krämer/råvara då mår både ditt inre och yttre bra. Bra va?
 
Igår gjorde jag en egen skrubb och ansiktsmask för känslig hy. Då använde jag en del av dessa ingredienser. Min hy kändes så len efter både skrubb och mask. Så skönt!
 
Recept för att göra en skrubb för känslig hy:
2 matsked glutenfri havregryn 
2 matsked kokosolja 
1 tesked  honung 
 
× Antingen väljer du att mixa eller använda havregrynen hela. Du blandar sedan ihop ingredienserna på en tallrik och massera försiktit in skrubben i ca en minut. Därefter sköljer du av ansiktet med vatten och fortsätter med din hudrutin eller applicera en ansiktsmask.
 
× För ansiktsmasken blandar du aloe vera och houng tillsammans. Därefter är masken klar. Den ska ligga kvar på huden i ca 10-15 minuter. Kram!