Beccys 2.0 - april 2015

ÖVERRASKNING / STOCKHOLM

2015-04-30 ♥ 22:47

 
Hallå där! Idag är det Valborg och jag har haft fullt upp. Vid ett idag åkte hela familjen iväg i bilen och jag var den ända som inte visste vart vi skulle åka. Eftersom de var en överraskning pga. att jag fyller år imorgon. De visade sig att vi skulle till Stockholm!😯 Helt otroligt! På min födelsedag kommer jag att vakna upp i Stockholm!
 
Ikväll har vi ätit på restaurang, vart på Skansen och tittat på majbrasa. Det var kallt men riktigt fint. Nu sitter jag och min syster på hotellrummet och äter godis. Kram!
 
 

Förbereda inför mässor

2015-04-30 ♥ 13:55

 
Sista året på gymnasiet hade jag ett uf- företag. Dock hann vi inte klart med produkten som vi gjorde. Därför kan jag inte heller visa min idé för er. Men det var en teknikpryl. Alla klasskompisar inom mitt teknikprogram gjorde en produkt eller tjänst inom teknik. Vilket var rätt roligt! Men vi trodde aldrig att det skulle ta så mycket av vår tid. Att samla in kapital till mönsterskydd för 2500 kr och tillbehör till mässan i Gislaved. Vi la mer energi på företaget än våra andra skolämnen. Men vi hade väldigt roligt! Förutom att jag var extremt sjuk då vi hade mässan. Hade både feber och förkylning. Men det gick bra ändå.
 
Nu kanske ni undra hur vår monter såg ut? Vi hade inte så mycket pengar över och vi ville göra det så enkelt som möjligt men även att det skulle var snyggt. Därför satte vi upp ett vitt lakan för att monterväggarna var så fula. På där satte vi upp vår skylt Easy- Lime uf. Vi tog även med två bord från skolan där vi kunde ha våra visitkort, frukt och vår produkt på. Vi bjöd nämligen på frukt istället för godis. Det var uppskattat! Men det jag vill ha sagt med detta är att det är mycket att förbereda inför en mässa än vad man tror. Nu i efterhand önskar jag att vi hade planerat bättre. Så man kunde få möjligheten att kanske beställa här ifrån och även haft en chans att vinna årets monter.

MANGNUM PINK

2015-04-28 ♥ 20:08

 
Förra veckan i måndags köpte jag glassen magnum pink och den var så god! Alltså om ni gillar rosa och magnum så är denna glassen perfekt för dig. Jag kommer äta glassen så fort jag får ett tillfälle i sommar eftersom den är så god. Märket magnum är en av mina favoriter för glassar. Dock är det inte bra att äta magnum glass utomlands där de är över 30 grader, hehe. Den smälter direkt. Bara ett tips till er! Men nu ska jag titta på svenska hollywoodfruar med min mor. Kram!