Beccys 2.0 - july 2015

AUBURN - NEW HAIR

2015-07-30 ♥ 10:01

 
Igårkväll bestämde vi oss för att färga mitt hår. Både utväxten och resten av håret. Som tur va så räckte flaskan och resultatet blev perfekt. Min hårfärg går nu mer mot det bruna hållet men har även rött pigment i. Det är väl så man kan beskriva min nya hårfärg och jag älskar det! Tack så mycket mamma som färgade håret på mig igår. Färgen 5.6 kostade cirka 50 kronor på ica maxi. Då slapp jag slösa bort 700 kr för färgning hos frisören. Resultatet blev ju riktigt bra. Kram!
 

HOME FROM SCOTLAND

2015-07-29 ♥ 14:35

 
Igår kom min pappa och min syster hem från Skottland. Wow, dom har vart där i en hel vecka. I två dagar var de även i London och köpte underkläder från VS till oss. Aldrig fel med nya trosor. Älskar nämligen deras material på underkläderna. Nu undra ni säkert hur det kommer sig att vi inte följde med till Skottland och varför dom åkte dit. För det första hade pappa semester och mamma jobbade förra veckan. Men varför följde inte jag med? För jag visste inte om jag skulle få ett sommarjobb samt att jag är tvungen att plugga till tentorna. Men anledningen varför dom åkte dit bero på att vår släkt på pappas sida kommer därifrån. Det är så häftigt! Vi fick se slottet som stod i ruiner och alla dessa bilder som de har tagit medans dom var där.
 
När dom kom hem igår så bjöd vi på god middag som bestod av en macka med räckor,majones och sallad. Mums så gott! Till det blev det även västerbottenpaj. Vilket är extremt gott! Med andra ord så blev det lyx mat på en regnig måndag. Aldrig fel att göra dagen bättre med en god middag. Kram!
 

PIKÉTRÖJA - GANT

2015-07-29 ♥ 14:34

 
Som ni redan vet så var min mor och jag i Halmstad i Lördags. Vi åkte in till stan eftersom det regnade på förmiddagen och jag kände behovet av att köpa ett par gowalk 3. Vilket jag gjorde. Därefter åkte vi till Tylösand. Vad vi gjorde där får ni vet i ett annat inlägg. Men efter det så åkte vi mot Båstad igen för att åka upp till klädbutiken Johannesens. Det var så mycket bilar på parkeringen att vi fick parkera längre bort och gå mot butiken. Vilken tur att det hade slutat regna. Rean var redan i full fart. Men jag hittar väldigt sällan plagg som är på rea och bestämde mig istället för att prova en pikétröja. Den satt ju perfekt. Älskade färgen så mycket. En pikétröja har jag alltid villat ha och nu fick det bli en från Gant. Man ser även extra välklädd ut i detta plagg, eller hur? Allt som behövdes var att plocka upp sitt kort och betala den älskade pikétröjan i blått.  
 
Gant kläderna är verkligen tillverkad efter min längd. Eftersom varenda plagg verka passar mig. Vid provrummet på bordet låg höstens nyhet, en guldfärgad Gant tröja. Den var så fin! Kommer säkert hänga i min garderob så småningom. Kram!