Beccys 2.0 - december 2017

VOX HOTEL

2017-12-31 ♥ 17:58

 
Äntligen har vi anlänt till Vox hotell. Incheckingen var hur smidigt som helst. Jag älskar hur de har designat huset och dess inredning. Så snyggt! Åh, vad fint vårt sovrum var. Dock lite litet. Vi skulle ha haft rummet delux men det var slutsålt. Men detta funkade ändå. Nu väntade vi på att klockan skulle ticka framåt så vi kunde göra oss iordningen för att äta tre-rätters middag i resturangen. Så mysigt! Jag var klädd i svart klänning från nelly. Smycken från lily and rose samt en klocka från daniel wellington. Till det blev det lockigt hår och en snygg sminkning. Min kille var klädd i kostym. Så fint! Kram!
 
 
 

MERRY CHRISTMAS

2017-12-31 ♥ 14:09

 
Vilken fantastisk jul vi hade! Granen var finare än vanligt och färgerna som prydade grannen gick i guld och grönt. så fint! Klapparn var inslagna i färgen rött,blått och brunt. Det påmminner mig om gammadags jul. Men det var så fint unde granen. Jag fick så många fina julklappar. Både från min familj, släkt, pojvän och deras familj. Så kul! Det var spännande att få fira jul två gånger i år och i olika familjer. Julmaten var så god på bägge ställerna och de hade fixat laktosfri mat. Så bra! Det bästa på julbordet är nog kaviarlådan. Den är alltid så god! På godisbprdet är min favorit daimfudge. Så gott! Det blev riktigt bra jul. Mums! Kram! 
 

ROMANTISK MIDDAG

2017-12-30 ♥ 23:09

 
Efter en trött och påfrestande arbetsdag blev jag glatt överraskad av min kille. I dörröppningen gav han mig en stor och vacker bukett av blommor och röda rosor. Den var så fin! Vardagsrummet var ner släckt och den ända ljuskällan som fanns var levandljus som lös upp resten av rummet. Så romantiskt! Bordet var dekorerad med röda rosenblad. Så vackert! Jag smälte inombords. Till vår romantiska afton hade han gjort min favoriträtt. Så mysigt! Jag blev så tårögd på allt fint min kille hade gjort. Detta var bara för mig. Åh, vad romantiskt! Jag hade en påfrestande dag som blev riktigt fin. Vilken underbar kväll! Kram!  
 
 Vad jag tycker om dig!