Beccys 2.0 - december 2017

SNOW

2017-12-16 ♥ 02:07

 
Årets första snö. Den håller redan på att smälta bort. Det är så tråkigt! Snön kom precis lagom till andra advent. Så kan den inte stanna till julafton? Eller åtminstone tills imorgon. För det hade vart så mysigt att få uppleva jul på liseberg i snö. Hade inte det vart trevligt? Men vi ska även besöka NK imorgon och jag hoppas att jag hittar mig något snyggt. Sist blev det en halsduk för flera tusen. Så vi får se vad det blir här näst. Det ska också bli roligt att få använda mina nya vinterskor. Åh, vad jag längtar till morgondagen. Kram!

TWIN CITY

2017-12-16 ♥ 01:39

 
För två månader sen flyttade jag hemifrån. För två månader sen flyttade jag in till min kille. Sen dess har jag träffat min far en gång varje månad. Första månaden gick vi till twin city och åt middag. Det var så gott! Pasta, lax,spenat och en smak av olja,vin eller om det kan ha vart vinäger. Till efterrätt blev det maräng och en slags bärsås. Det var så gott! Mums! Middagen representerade även ett nytt kapitel till mitt liv. Där jag fick extra trygghet som har ökat min ekonomi. Bra va? Så en middag passar perfekt för den festliga budskapet. 
 
Månaden efter var det det underleverantörsmässan. Då bestämde vi oss för att äta lunch och prata. Så kul att bli bjuden på lunch! Senaste tillfället var vi på bio och såg filmen murder on the orient express. Självklart kunde vi inte missa den nya filmen av Poirot. Dock visste jag vem/vilka som låg bakom mordet. Filmen var också väldigt väl gjord. Men jag saknade mer inlevelse i skådespelarna. Annars var filmen rätt bra. Det var trevligt att få sitta med sin far och se på filmerna man såg när man var liten. Vi hade en riktigt bra kväll. Undra vad vi ska göra nästa gång? Kram!    
  

MYEQUA

2017-12-15 ♥ 12:13

 
Vatten är den bästa drycken som finns. Det är så gott! Men jag föredra hellre att dricka ur en glasflaska än plast. Jag tycker alltid att det blir så ofräscht i plast. Därför har jag letat efter snygga, praktiska glasflaskor som går att diska i maskin. Flasköppningen är större så att man kan diska det för hand om man vill. Samt att dessa flaskor är så mycket bredare i öppningen än märket bkr. Så bra! Det går även att ta med sig flaskan i väskan. Jag älskar verkligen deras design. Det ger en sån fin inspiration i ens vardag. Jag är så glad över att jag hittade dem på nätet. Man kan också välja vilken färg man vill ha på locket och om man vill ha text på locket. 
eller inte. Så vad tycker ni om mina flaskor? Kram!