Beccys 2.0 - january 2015

MIDDAG I SKOGEN

2015-01-31 ♥ 17:22

 
Jag och min syster i skogen! Idag tog vi en promenerade i skogen för att grilla korv och dricka varm choklad. Men självklart ska vi inte gå på stigen utan hoppa över träd, få grenar i ansiktet och det var så jobbigt att svetten rann på ryggen. Hehe, men gott var det. Men ungefär när vi satte oss ner så började snön att vräka ner. När vi var påväg hem så kom snöstormen vilket var jobbigt för mig som hade glasögon idag. Men det gick och nu ligger jag i sängen och tittar på tv.
 

TORSDAGSBIO & FIKA

2015-01-30 ♥ 20:57

 
I torsdags från kl 8- 16 satt vi med matten hela dagen och gjorde klart tre uppgifter. Jag var rätt trött när jag skulle till stan för att fika med min pojkvän. Men i alla fall så tog jag en daimtårta och vatten till. Min kille tog en semla med kaffe. Vi hade en intressant diskussion tills vi skulle gå till bion.
 
Vi såg Taken 3. Vilken bra film och jag som var så trött piggnade faktiskt till. Men filmen var som sagt riktigt bra och de var inte lika mycket folk som dog på samma sätt som i tvåan. I början av filmen märkte jag att något inte stämde. Vilket gjorde filmen ännu bättre, i alla fall för mig. För då försökte jag hitta boven bakom allt medans jag ser filmen. Sådana filmer älskar jag! Jag ger Taken 3 , 4/5.
 

BLOPPIS!

2015-01-28 ♥ 21:54

 
Säljer just nu säljer jag detta som ni ser på bilden plus några fler jeans. Men för er som inte har tradera men vill köpa något kan kontakta mig genom mailen: rebeccahnilsson@live.se men för att kika på kläderna och sakerna kan ni klicka HÄR och HÄR. Allt ligger under 100kr, så passa på innan det tar slut!