Beccys 2.0 - january 2017

ALLT BÖRJADE MED PINCHOS

2017-01-26 ♥ 12:30

 
Nu undrar ni nog vad som har hänt. Jag har vart frånvarande en längre period eftersom skolan har börjat. Men också för att jag jobbar extra som opratör vid en cnc- maskin. Men det har också hänt en sak till. Det hände en fredagskväll, efter en tuff vecka av skolarbete och jobb så träffade jag J utanför Pinchos. Där hade vi bokat bord. Den kvällen var helt fantastik. Vi pratade om precis allting. Allt från träning, familj, utbildning, arbete, vänner och allt man kan tänka sig i princip. Vi smakade också på varandras maträtter. Åh så mysigt och gott det var! Dock gick vår bokning ut så vi flyttade mot baren och fortsatte vår konversation där. Vi hade det så underbart roligt med mycket skratt. Som att det var kärlek i luften. Men tillslut blev vi sugna på efterätt. Där jag tog en daimbrownie. Mums så god den var! Efter en härlig kväll så gick vi ockå en promenad innan jag fick skjuts hem. Vilken gentleman!
 
På söndagen sågs vi igen. Då tog vi en promenad runt munksjön och hade ännu mer att prata om. Efter rundan gick vi till cafe adelnate där bägge tog en tacopaj. Den var så god! Men sällskapet var ju bäst. Vi kunde inte sluta prata. Vi hade det så roligt och mysigt på cafét. Söndag är ju en av dagarna som man verkligen tar det lugnt på. Vi beslutade oss att gå på biofilmen, hundraettåringen. Åh, vad rolig den var! Kändes så härligt att vi hade samma humor. En del av scenerna var helt fantastiska. Det är verkligen en film jag rekommendera om ni inte har sätt den än. Samt att ni måste se den på bio! Kunde den här helgen blir bättre? Bjuden på bio, mat och en lång promenad. Ja, helgen blev ännu bättre efter bion. Vill ni vet som hände? På gatan mittemot hemköp så hängde det ljusslingor över oss. Där stannade vi till och tog var sitt steg mot varandra, slöt ögonen och kysstes. Åh, vilken kväll!       
 

.S P E T S

2017-01-24 ♥ 11:52

 
Att känna sig vacker, är den bästa känslan som finns. Det kan man göra med hjälp av rätt kläder, håret på rätt plats, smink, utan smink eller att vara sig själv. Känner man sig vacker och fin så strålar man av glädje. En passion jag har i livet är kläder. Just, för att jag tittar på olika slags material, dess färger och längden på ett plagg. Vet ni vad jag har fastnat för? Spets kläder. Eller med andra ord, underkläder i spets. Eftersom det är så vackert på huden. Man ser så mycket finare ut. Känner sig bättre. Under den senaste tiden har jag letat efter rätt färgval på sovkläder som man kan använda sig av på sommaren. Då passar dessa ny inskaffade toppar i spets. Kram! 

. ETT VACKERT LEENDE

2017-01-19 ♥ 16:28

 
Det viktigaste i livet är du själv. Hur du mår, kroppens funktion både fysisk och psykisk. Men vilka delar av kroppen är extra viktigt att ta hand om? Det viktigaste är våra fötter och tänder. Eftersom vi går varje dag så måste fötterna funka tills det att vi inte längre lever. Tandhygienen är otroligt viktig att sköta. Inte bara för att slippa hål i tänderna. Utan för att man hela tiden stoppar in mat i munnen. Det bildas bakterier och mat kan framför allt sätta sig i tänderna. Dock vet jag att en del är rädd för tandläkaren. Men jag förstår inte varför? Han/Hon sköter ju bara sitt jobb. Däremot kan jag hålla med om att fota sina tänder är riktigt obehagligt. Efter som det är obehagligt att andas med en stor fyrkantig bit i munnen medans man biter ihop. Men förutom det, är de alltid skönt att få bort tandstenen mellan tänderna. Man känner redan hur ren och fräsch man känner sig i munnen. Jag har aldrig haft tandställning, men det kanske skulle behövas. Eftersom mina hörntänder är lite, lite snea och sitter väldigt tätt. Men för mig låter det lite jobbigt med en räls. Men vet ni vad? man behöver inte ens använda räls. Utan man kan istället göra en diskret tandregleringsmetod. Det kan man göra hos Aquadental. De verkar så bra! Eftersom jag har problem med min käke så skulle detta vara ett perfekt ställe för mig att undersöka mina tänder. För känns som de kommer att ge mig rätt behandling och vara försiktiga med min käke. För vem vill inte ha kvalité för rätt pris? Kram!