Beccys 2.0 - december 2011

Dagens musik

2011-12-31 ♥ 14:08

Mixed mini pudding och fb!

2011-12-31 ♥ 01:08

Satte oss vid köksbordet och tog fram påsen med mixed mini pudding och gick in på fb och läste roliga kommentarer för varandra. Hur roligt som helst! Ett tag kunde vi inte sluta skratta för att den andra hela tiden skrattade eller sa något om den kommentaren. Super roligt hade vi och har än.:D

botten upp!

Jo, just det. Vi har även kämpat för att få ut frukten i burken. Men det gick inget vidare. Undra om vi får upp den senare ikväll.:)

Hemska burk:/ :


Oskyldig burken:

Flippad promenad

2011-12-31 ♥ 00:08

På vår 60 min härliga promenad gick vi vilse, blev nästan på körda och blinda. Haha, fast vi hade riktigt roligt.^^ Efter när vi hade pratat på och bara gått undrade vi var vi var hela tiden men hittade så småningom tillbaka. Båda vi ha glasögon men jag va den ända som hade dom på mig och så sa jag, vara är det där?. Jag vet inte, ser inget. Det gör inte jag heller sa jag. Hon sa, men du ha ju glasögon! Haha, så roligt hade vi hela tiden. 

Det går inte skriva i text hur roligt vi hade på vår promenad. Synd att vi inte filmade. Men i alla fall, Jag skulle blåsa bort håret som var i vägen för ögonen (jag kunde se något) men istället blev ju mina ögon dimmiga så jag såg bara mindre och mindre (hade ju glasögon). Roligaste med det var att jag säkert gjorde så 4 gånger och glömde bort att glasögonen skulle imma igen.

På körda blev vi inte och kanske inte ens nära men vi hade grymt roligt.^^ Det blev bara värre när vi kom in.