Beccys 2.0 - august 2018

FLYTTAT

2018-08-15 ♥ 21:13

 
Ursäkta för min frånvaro, men det har vart så mycket att göra. I början av juli flyttade vi in i den nya lägenheten. Det är grönområde, jämte lägenheten finns ett utegym, strandpromenad hela vägen in till stan. Det är så mysigt! Planlösningen är riktigt bra. Idag har vi en trea så att vi slipper sitta och trängas i vardagsrummet med våra datorer. Det är så skönt.
 
Vad har mer hänt? Vi packade upp allt från flyttkartongerna på en vecka, vi var och handlade möbler som fattades med tanke på att det är dåligt med förvaring. Herregud vad mycket man behöver, även när man flyttar från en tvåa till en trea. Vi har åkt fram och tillbaka bland butikerna i stan för att få allt att fungera lägenheten. Men vi har också haft semester och knappt vart hemma. De senaste två veckorna har vi kopplat av och bara vart i lägenheten men också visat får släkt hur vi har det. Ni kommer självklart att få se hur lägenheten ser ut när vi har hittat de möbler som fortfarande återstå att hitta. Kram!  
 

SEMESTER. SEMESTER

2018-08-15 ♥ 20:17

 
Vilken semester vi har haft i Sverige! Sol och temperaturen har legat runt 29–35 grader. Herregud! Man behövde inte åka utomlands i år. Vanligtvis brukar vi i familjen åka utomlands men detta året stannade vi faktiskt hemma. Istället för utlands shopping så blev det Malmö, Göteborg, Helsingborg, Båstad och Stockholm. Inte dåligt va? Vi hade så trevligt! Men nästa år kanske det bli utomlands med min sambo. Men frågan är hur vi ska göra med bil?
 
När jag var liten så bilade vi ner till Italien. Men har också åkt buss och taxi från och till hotellet och flygplatsen. Det har gått bra! Men de kör som idioter... Dock hyrde vi bil en gång. Jag fundera på om det är ett bättre alternativ? Dock måste man känna igen sig om man ska köra på vägarna. Jag minns inte alls hur vi hittade hyrbilsfirman. Det var för många år sen. Men den här sidan, hyrabil.net  visar det billigaste stället som du kan hyra bilen ifrån och visar även vart på kartan hyrbilsfirmorna finns. Så smidigt! Söker du hyrbil från en flygplats så får du istället upp olika valalternativ på bilar, kostnader, växellådor. Bra va? Vem vet, vi kanske utnyttjar hemsidan nästa gång vi reser utomlands. Kram!