Beccys 2.0 - february 2015

POSTER MED CHANEL MOTIV

2015-02-28 ♥ 11:27

 
Just nu gillar jag verkligen mitt rum! Rummet går i färgerna beigt och vitt, vilket gör rummet som en dröm. Men det är något som saknas. Jag har alltid varit en person som älskar citat och intressanta tavlor som har en betydelse för sig själv eller ens liv. Eftersom jag redan har ett citat på en del föremål i rummet så vill jag gärna införskaffa mig en tavla. När jag gick in på desenio hittade jag tavlor som Chanel och Prada. De skulle sitta så snyggt på väggen! Eller varför inte köpa en Chanel och sedan tavlan med fjädern (som ni ser på bilden) eller diamanten med färgen rosa och grått. Gud vad snyggt det skulle bli!

SKIN & CARE

2015-02-26 ♥ 23:07

 
Mums! Mamma har precis gjort bullar och dom är helt underbara! Hon är väldigt duktig på att baka så jag får väl ta lektioner av henne om jag ska kunna baka så goda bullar och kakor som hon. Idag när jag gick på stan såg jag skylten, Maria Åkerberg. Det är svenska ekologiska märke för hudvårdsprodukter. Min hud har blivit bättre, är inte lika torr men däremot har jag fått mer finnar (kan orsakas av p-stav) men det kan också vara att jag inte får tillräckligt med fukt. Eller att jag behöver en hudvård för känslig och torr hy. Eftersom jag har köpt hudvårdsprodukter för en hel del pengar så köpte jag idag en test produkt istället. Jag ska testa den i fem dagar och se om jag känner skillnad. Jag fick även med mig en prislista för olika ansiktsbehandlingar. Om jag nu märker skillnad direkt så kommer jag nog att göra ansiktsbehandlingen, lätt (40min) så att jag får en analys av min hud. Skulle egentligen ha gjort det när jag kom hem från Nice. Men istället så brände jag 2000,3000 kr på hudvårdsprodukter. Varför är den ingen som rekommendera mig saker för min hy i butiken när jag frågade om vilka produkter jag kunde använda för min hy? Jag har plötsligt upptäckt själv att jag inte tål allt i produkterna på the body shop, kicks osv. Jag har lärt mig att hålla mig till ekologiska produkter och alltid kolla ingredienserna. För ibland kan också ekologiska produkter innehålla konstigheter.
 
Oftast vill jag alltid prova produkterna först men tyvärr finns inte 100% pure i Sverige förutom på nätet. Men nu vill jag istället ha ett svenskt märke som är lättare att få tag på. När min ekonomi är i balans tänker jag köra på ansiktsbehandlingen och nya bra produkter. Jag hoppas verkligen att detta märket kommer visa bättre resultat. Precis som på tjejen i kassan. Hon hade samma problem, fast värre och de mesta har försvunnit, låter inte det perfekt? Kram!

SISTERS IN TOWN

2015-02-26 ♥ 21:19

 
Vilken dag! Idag fick jag tillbaka inlämningen som min lärare rättare från och med kl 14 igår till 8 på morgonen, vet ni vad? Jag fick poäng igen. Nu har jag fem bonuspoäng, vilket är maxantalet man kan ha på flervariabalen. Hurra för det! Men idag satt vi och gjorde en tenta, men vissa uppgifter var rätt svåra. Tillslut vart vi så frustrerad på uppgiften att vi gick hem. Så kan det va! Men istället för att åka hem gick jag på stan för att senare möta upp min syster för att köpa en födelsedagspresent till min mor.
 
Efter att vi köpte presenten gick vi till Jensens bøfhus, där vi båda tog revbensspjäll. Gud vad gott det var! Jag tycker extremt mycket om revbenen på Jensens och det gör visst min syster också. Hehe, vi har visst samma smak båda två! Tror aldrig att vi har tagit en lunch så här båda två. Men det var trevligt. Efter var jag så mätt att jag inte orkade ta efterrätten "gör din egna glass". Men däremot orkade min syster ta den goda efterrätten och jag kan medge att det såg väldigt gott ut.