Beccys 2.0 - may 2018

DIN HÄLSA ÄR VIKTIG!

2018-05-15 ♥ 11:44

 
Ibland är det okej att göra misstag. Men inte när du fortsätter att göra samma misstag år efter år. Jag fortsatte att kämpa på med studierna även att min mage var i obalans varje dag. Men problemet var att jag trodde att det var normalt eftersom det är vanligt att ha en känslig mage i vissa delar av min släkt. Men nu vet jag bättre. Därför vill jag säga att hälsan är så otroligt viktig för att du ska vara glad och kunna leva ditt liv precis så som du vill. Därför är det viktigt att uppsöka hjälp när det är något som är fel eller i mitt fall normalt men fel för andra personer. För ibs kan också bli väldigt allvarligt om man går med det en lång tid. Men det går faktiskt att bota.
 
Idag mår jag mycket bättre tack vare en del läkarbesök, prover och för min dietist. Det är för att jag har använt en läkande kost och ändrat mitt tankesätt. Men hade jag inte gjort mitt läkarbesök om att det var något som var fel så hade jag inte vart här idag. Hälsokontroll är viktiga. Oavsett om du gör det genom företaget  som du jobbar på eller privat. Din hälsa är viktigt om du ska klara av att göra sysslor, jobba och kunna njuta av livet. Kram!

DEN ENDA

2018-05-13 ♥ 18:12

 
Den enda är baserade på en kärleksromans mellan två ensamma själar. Där de söker efter en partner som har förståelse om kärlek och att älska. Berättelsen är helt fantastik. Där man möter kärleken på djupet och känner deras längtan, känslan av något fantastiskt, romansen och pirret i magen. Boken är skriven med text som verkligen berör. I ena stunden kan man sitta och skratta, i nästan så rinner tårarna ner för kinden eller att man känner glädje inombords. Detta är en extremt bra bok som jag kan rekommendera. Det är både text och i diktform. Dikterna är så otroligt fina! Åh, vad jag gillar den här boken. Kram!  
 

RECEPT: SÖTPOTATIS TOAST

2018-05-12 ♥ 00:23

 
Det är verkligen det bästa mellanmålet! Det är gott och mättnadskänslan sitter kvar lagom till lunch. Helt perfekt! Sötpotatis toast kan man antingen göra i ugnen eller i brödrosten. Dock ska det enbart vara i en centimeter men jag delade dem på fyra delar och i hälften på en. Men det funkade lika bra ändå.
 
Recept för sötpotatis i ugnen
  • Sätt på ugnen på 225 grader 
  • Skölj av skalet och dela sötpotatisen i en centimeter tjocka bitar
  • Ta fram en plåt, bakplåtspapper och lägg sötpotatisen på. Samt ringla över lite olivolja
  • Låt dem vara inne i 20 minuter i 225 grader. När halvatiden har gått vänder du dem. 
Mums! Det är så gott! Man kan använda vilket pålägg som helst. Men jag har användt mossad avokado, himalaya salt , svart peppar och tomater. Kram!