Beccys 2.0 - july 2014

ULLARED

2014-07-28 ♥ 23:04

 
Igår åkte vi till Ullared. Därför missade vi stormen i stugan. Men i alla fall så köpte jag dessa fyra saker. Jag har egentligen en rengöring för ansiktet men ingen som innehåller gelé. Därför var jag tvungen att köpa en. Sen är jag dålig på att planera så jag köpte mig en kalender. Det kommer jag ha stor nytt av. Nu när jag ska spendera flera timmar i skolan så köpte jag även en rosa mixer så att jag kan ha med mig smoothies till skolan. För det är så gott! Till slut fick jag även med mig en mjuk fin pläd till mitt rum. Så fint! Det kommer bli helt perfekt!

TWO TIMES A WEEK

2014-07-28 ♥ 22:41

 
Snart dra jag iväg till London och Nice. Vilket innebär ingen uppdatering. Men sen när skolan börjar tänker jag enbart blogg två gången i veckan eftersom jag måste satsa allt på skolan detta året. Jag hoppas ni förstå. Men jag har hur mycket material som helst i datorn. Som ni kommer att få se dessa dagar. Gud vad jag läängtar! Hoppas att ni också gör det 

Coca Cola Life

2014-07-28 ♥ 22:24

 
I september kommer det att lanseras en ny Coca cola, nämligen Coca cola Life. Så kul! Jag gillar att testa nya smaker. Jag ska absolut hålla utkik efter denna. Jag fick informationen av tidningen jag läste igår där det står att den innehåller 89 kalorier som motsvara sju sockerbitar. Samt att flaskan är gjord av hälften plast från växtmaterial och hälften av återvunnen plast. Så praktiskt, eller hur? Puss!