Beccys 2.0 - march 2012

Lördag

2012-03-31 ♥ 14:32

Hejsan!

Visst är det härligt med lördag och påsklovet bara rulla på, så underbart. Har ju sovit över hos Linus så när vi vaknade gjorde vi oss iordning och åkte sedan till A6 för att köpa en present till Angelica som vi ska på fest hos ikväll. Jag hör av mig lite senare, Puss!

P Å S K L O V

2012-03-30 ♥ 14:50

Härlig dag! Äntligen tillbaka till skolan och idag var det bara redovsining, självstudier och ett studiebesök. Rätt soft dag som var helt underbar. Nu börja mitt påsklov! Först ska jag packa min väska med kläder och smink, måla naglarna och därefter ska jag fixa håret (om jag hinner). Ska ju sen in till stan för att träffa mina bästisar och Linus. Det står på facebook så jag kan väl lika väl berätta att Linus och jag är tillsammans och han är helt klart bäst. Fast jag är lite nyfiken på om mina ex fortfarande läser min blogg.

 

 

Svårt att bestämma mig

2012-03-29 ♥ 20:34

Imorgon ska jag ju till skolan ha en lektion och sedan ett studiebesök. Efter allt det ska jag på fika med mina bästisar och sova över hos Linus och sen på lördag ska vi på fest. Jag håller på att leta outfit, men kan fortfarande inte bestämma mig. Det ska vara för imorgon  (passa till skolan, fikat) sedan för festen på lördag.
Ja vilket linne tycker ni är snyggast av bilderna?:)