Beccys 2.0 - august 2017

BADET

2017-08-31 ♥ 09:31

 
Efter en lång dag på jobbet så var det dags för motionssim. Även att jag var trött och inte hade lust. Men det är en härlig träningsform. Man får simma i sin takt. Det känns som terapi för kroppen. Jag simmar inte för att bli bättre. Utan att rensa tankarna och på köpet så får man träna. Dock är det jobbigt att simma med folk som stress simmar. Det är nästan att man blir förbannad. Kan de inte ta det lugnt? De förstör faktiskt för människor som använder simning som jag gör. Vill de tävlingssimma så kan de åka till Råslätt eller Rosenlund som är större. Har ni tänkt på det? Dock brukar jag inte simma en onsdag. Nästa vecka ska jag simma på måndag eller tisdag. Det ska bli så härligt att få koppla av en timme, släppa alla tankar och njuta av att få simma. Kram!

MIO - NEW YORK

2017-08-31 ♥ 08:42

 
Igår var det en fantastisk dag. Eftersom vi beställde vår dubbelsäng! Ja, äntligen! Det betyder att jag kan flytta in till min kille om en månad. Så kul! Det ser jag verkligen framemot. Jag kan fortfarande inte förstå att det är sant. Sängen är helt underbar. Både design och funktion. Dock lite, lite för hård. Men madrassen är mycket bättre än den andra sängen som vi provade på Mio. Tyget på sängen kommer vara i grått, likaså huvudgaveln. Åh, sängen kommer bli så fin. Vad tyckte ni om sängen? Gjorde vi ett bra val? Kram!   

FIKA PÅ CONDECO

2017-08-30 ♥ 08:26

 
Igår mötte jag upp en grupp människor på Condeco i Jönköping. Vi hade så sjukt trevligt. Men vi hade också roligt och intressanta berättelser att dela med oss av. Man kände att man inte var ensam. Det var skönt att få veta. Att vara extra känslig gör att jag ändå har en möjlighet att uppleva världen på ett nytt sätt. Med ett varmt hjärta och öppet sinne. Därför kändes det bra att få saker bekräftat. Speciellt det som man har gått och tänkt på. Att det faktiskt är en gåva och inte alltid en börda. Det kanske går långsamt ibland och en del pressa oss mer. Det gör istället att vi kraschar. Därför måste vi få chansen att jobba i vår takt och använda våra sinnen. Jag kommer inte gå in mer på ämnet eller berätta exakt vad det är jag har. Men nu vet ni lite mer. Kram!