Beccys 2.0 - august 2017

MER HBTQ FILMER?

2017-08-16 ♥ 16:27

 
Igår satte jag mig i soffan och kände för att se en bra film/serie. Jag följer redan en del serie. I söndags hade en av serierna kommit ut på Netflix. Det var ju ett perfekt tillfälle att se den. Jag hann också med att prata med min pojkvän. Men efter ett tag kom jag på att jag har Miss Marple inspelad från boxer. Det avsnittet var så bra! Jag tycker Miss Marple är en väldigt söt tant. Just filmer, är ett stort intresse för mig. Eftersom jag kommer ihåg handlingen för varje film/serie jag ser. Det har jag bra minne för. Konstigt nog!
 
Jag trodde jag hade sätt mest filmer/serie av mina vänner. Men där hade jag visst fel. Idag fick jag också lära mig något nytt. Att det finns HBTQ filmer. En del av dem hade jag visst redan sätt. Där ser man. Jag kollade på en del trailer av de bästa HBTQ. En del såg faktiskt ut att ha en djup story. Det brukar vara de bästa filmerna. När det finns en djup story. Det finns en plattform som har skapat en sida för bara HBTQ filmer. Vilket är perfekt för er som är intresserade och har svårt att veta vilken film som hör i vilken kategori. Kram!

SENSOMMARENS FÄRGER

2017-08-16 ♥ 16:15

 
Nytt från Gant och tiger of sweden! Snart så kommer det även upp olika outfits med dessa kläder. Bra va? Jag är så nöjd över dessa plagg. Mest för att de är tunna men innehåller lite ull. Men också färgerna. För de gör mig så sjukt snygg. Kram!

EN SPÄNNANDE VÄNDNING AV KONST

2017-08-16 ♥ 15:42

 
Alla har vi ett uppdrag i livet. Det kan vara projekt som man får från skola/arbete. Eller att skaffa egna mål på sin fritid. Men jag har ett mål att lyckas med ett visst projekt där huvudfokuset är att kunna slutföra projektet för roboten. Spännande, va? Jag började glida iväg i fantasin. Undra om man skulle kunna programmera roboten för att mål en tavla. Hade inte det vart en spännande? Vilken häftig utveckling det skull vara. Dock kanske de är mer menad att roboten ska se människans konst och inte tvärtom. Kram!