Beccys 2.0 - december 2015

HAPPY NEW YEAR!

2015-12-31 ♥ 17:27

 
Snart är det ett nytt år! Åå, vad jag längtar tills festligheterna börjar. Jag ska snart dricka lite te, fixa till sminket och håret en gång till innan jag går över till min vän. Därefter så dra vi ut på krogen. Det ska bli så roligt! Idag blir outfiten en blå klänning, strumpbyxor och lockigt hår. På krogen blir det nog en alkoholfri drink och en del dansande på dansgolvet. Jag hoppas verkligen att de spelar bra låtar på sliver ikväll. Kram! 

JULKLAPPAR DEL 2

2015-12-29 ♥ 12:41

 
Herregud! Kommer ni ihåg att jag bloggade om kosta glasen? Jag fick dom! Alltså de röda glasen som ni ser på bilden. Är de inte oroligt häftiga? Om det är rea på Royal Design under mellandagarna så kommer jag absolut köpa dom rosa också. För dom var också otroligt fina. Jag skulle ha fått det i julklapp men fick istället en annan överraskning. Ja, en termos som ni ser på bilden. Den ska jag ha med mig varje dag i skolan så att jag kan dricka mitt favorit te. 
 
Inte nog med detta så fick jag ett par tofflor från Canada Snow på morgonen som jag blev jätteglad för. Dom är både gosiga och mysiga. Men på kvällen fick jag ännu en överraskning vilket var ett par uggs skor. Hur bra julklapp är inte det? När vi var i Stockholm för ett tag sen så fick jag så ont i fötterna av att gå i klackar hela dagen och då kände jag ett behov av dessa uggs. Samt att de är väldigt snygga. Tro jag inviger dom imorgon när jag ändå ska gå ut. Tack så mycket mamma och pappa som verkligen överraskade mig i jul! 
 
 
 
Idag använder jag ekologisk/naturligt schampo och balsam. Om man då ska ha ha vanligt värmeskydd i håret så går det inte att tvätt ur det med naturligt schampo. Därför bestämde jag mig för att önska mig Maria Åkerbergs Moulding cream och hair gel som jag kommer använda som värmeskydd. Tusen tack, syster. Nu kommer jag se snygg ut i året på nyår. En olja för ansiktet är heller inte fel. För er som undrar så har jag torr och känslig hy och därför passar oljan gentle mig perfekt. Inte nog med detta så fick jag en behandling till ansiktet i julklapp. Dock så gjorde jag behandlingen den första december eftersom jag var i behov av de levande cellerna. Min hy har aldrig vart så här bra. Därför ska jag gå och göra en ny behandling efter sex veckor. Åå, vad jag längtar. Detta var verkligen den bästa julen på länge! Kram!  
 

TJEJKVÄLL!

2015-12-29 ♥ 12:32

 
Herregud vilken kväll jag hade igår! Vi brukar bara se varandra ungefär två gånger per år så det är alltid lika roligt att träffas. Denna gången åt vi middag på China Palace där vi alla tog buffé. Mums var gott det var! Vad roligt vi hade. Vi pratade allt från vegetarian, till filmer och hur vi har haft det sen vi sågs sist. Efter den goda buffén så tog vi efterrätt. Jag är inte så förtjust i att blanda in banan och glass så det fick enbart bli glass för min del. Vi kom dit runt sex tiden och satt där tills de nästan stängde. Med andra ord hade vi så roligt och hade så mycket att dela med oss av.
 
Därefter bestämde vi oss för att åka hem till en av oss och spela tjejmiddag. Spelet är som sanning och konsekvens, men med endast sanning. Ni kan inte förstå vilka konstiga frågor vi fick ibland. Men jag kan noga säga att vi hade rätt så lika åsikter om saker och ting. Vilket är glädjande. För om man ha samma väderingar och åsikter så blir det alltid roligare att umgås. Tiden går ju så snabbt när man har roligt. Vi träffades vid sex tiden och satt i restaurangen till 22,30 och därefter tog vi bussen hem och då var klockan runt 12. Efter att ha druckit te tillsammans och spelat tjejmiddag så var klockan redan halv tre. Jösses, vad tiden går snabbt! Men det var underbart och så roligt att få träffas och prata med alla igen. Kram!