Beccys 2.0 - june 2014

EN REGNIG SOMMAR

2014-06-29 ♥ 13:10

 
Längtar! När lönen kommer in på kontot i juli, ska jag köpa ett par hunters. Vad jag längtar efter dessa gummistövlar. För att det regnar för mycket i Sverige. Jag ska både köpa matta stövlar och en marinblå strumpa. Så fint! 

MÖHIPPA!

2014-06-29 ♥ 10:52

 
 
Har precis vart på Möhippa! Det blev en kort stund pga. att jag ska jobba klockan två. Vi väckte Mia genom att storma in i lägenheten och tvinga på henne dessa kläder. Visst blev hon fin? Därefter fick hon gå med simfötter till parkeringen. För att sedan åka till Macdonalds och köpa frukost för enbart enkronor, hehe! Så kul! Sen vet jag att de skulle till Kyrkekvarn och paddla men då är jag på jobbet. Puss!  

THE GAME BEFORE THE GAME

2014-06-28 ♥ 12:42

 
 
Något jag verkligen tycker om är att lyssna på musik. Oftast kan jag lyssna på rätt olika musikstilar, men mest tycker jag om country, blues och jazz. Gärna lite rock i. Då blir det perfekt. Jag utnyttjar olika tillfällen som när jag är ute och springer eller ska gå ner till jobbet. Just då är det underbart att lyssna på musik. Fast just när man är ute och springer så får i alla fall jag tryck i öronen av mina hörlurar så jag använder hörlurar in-ear. Funkar mycket bättre att springa i.
 
Men annars tycker jag att det ger en grym musik och släpper inte in något annat kaos i hörlurar. Vilket gör att man enbart kan luta sig tillbaka och lyssna på sin musik. Vad underbart! Just den känslan är bäst att känna på sommarlovet då man verkligen känner att man kan njuta av livet. Då är det fantastiskt!
 
Mina hörlurar som jag faktiskt säljer för 150 kr, som ger otroligt ljud!