Beccys 2.0 - april 2016

SOMMARVÄRME

2016-04-30 ♥ 13:35

 
Åå, vad jag längtar tills sommaren är här. Men innan det händer, så fyller jag 22 år imorgon, vilket jag verkligen ser fram emot. Därefter längtar jag till den 10 maj då jag äntligen ska ta ut min p-stav som spelar mig en massa spratt varje dag. Min andra p-stav har vart så dålig. Samt att de satte staven så pass snett att min arm domnar bort om jag gör en speciell rörelse. Därför är jag så glad över att ta bort min p-stav och det kanske även kommer göra att min hy återställer sig. Om inte, kommer jag att få äta antibiotika i tre veckor. Jösses, vilka problem jag har. Men glad valborg på er. Kram!

Sponsrad Video: Från Bagdad till Kiosken

2016-04-29 ♥ 00:31

 
 
 
 
Alla är vi olika i världen och ha olika åsikter. Det är inget vi kan ändra på. Dock går det alltid att lyssna på varandra och försöka ta in den kunskapen. Fast tyvärr är det inte många som gör det heller. Precis det, kan ni se i filmen här ovanför. Jag tycker det är så hemskt över vad som hände den lilla pojken och det blev inte bättre ju äldre han blev. Dock fick han istället prova på olika saker och hade ändå viljan att komma långt. Men tillslut räckte inte det utan han var tvungen att fly för att få ett bättre liv. Det är rätt tragiskt hur världen ser ut idag. Jag hade nog aldrig själv orkat kämpa så otroligt länge som han gjorde. Wow, säger jag till alla som verkligen ha den viljan och orka kämpa i livet. För i mina ögon är ni redan vinnare. Det finns ju olika saker man kan kämpa för som ex, karriären, kärlek, familj och livet. Kram!

OUTFIT FÖR EVENTET

2016-04-28 ♥ 23:58

 
Detta var min outfit som jag hade ikväll på eventet som ägde rum på A6 center. Jag körde på ett linne från veromoda/only och ett par höga byxor från bikbok! Hade även smycken till, dock glömde jag att fota dem. Jag körde på en naturlig look med enbart brun mascara och lockigt hår. Kram!