Beccys 2.0 - april 2013

Ssh!

2013-04-30 ♥ 12:34

I have the perfekt dress!

Gästblogga

2013-04-29 ♥ 17:23

Hejhej alla Rebeccas bloggläsare!
 
Nu när Rebecca har mycket att göra så hoppar jag in och bloggar lite så att det inte ekar tomt här, hehe. Så vem är då jag? Jag heter Maja och är en glad och positiv tjej på 16 år. Jag bor i huvudstaden med min familj. Jag har en katt, Sessan! Jag går första året på Cybergymnasiet och läser sam-media. Mina intressen är att fota, vara med kompisar och träna.Jag driver också en blogg: http://wordsbymaja.blogg.se som ni jätte gärna får klicka in på! Om ni undrar något om mig så är det bara att skriva en kommentar på min blogg. Hoppas ni kommer gilla det jag skriver och att ni fortsätter läsa, hehe. Kramar från mig ♥
 
 
 

Brådiss! - Goodiebag - Tävling

2013-04-29 ♥ 17:10

Hej mina söta läsare!
 
Idag fick jag hem en goodiebag från styligt där det innehöll en bloggbok, tygpåse, armband och ett fint halsband. Även en fin text bakom det stora, avlånga vykortet på bilden. Shit, styligt är en grym sida där man verkligen kan få inspiration i mode genom bords, exempel på min är här och även hitta de bästa plaggen. Så klart göra egna vackra bords. Men även du kan få en goodiebag men också de 10 mest populära boardsen kan vinna 200€ ASOS presentkort!
 
Hur gör man?
*Skapa en board och skicka den tillsammans med mitt blogg URL (alltså rebeccahnilsson.blogg.se) till: hotpicks@stylight.com innan 29.04.2013.
 
 
Lycka till!