Beccys 2.0 - march 2015

MAGNUM

2015-03-29 ♥ 23:10

 
Det är aldrig fel med glass till efterrätt! För det är ju så gott. När jag vaknade imorse åkte vi till märkesbutiken i Båstad där de hade 20% rabatt. Jag hittade en hel del men inget som passade mig, tyvärr. Vid tre tiden åkte vi hemåt till Jönköping. Resten av dagen har jag försökt att lära mig tänkandet i mekanik, tittat på film och plockat upp min resväska. Men ska snart sova, för det är en dag imorgon också. Kram!   

VÅFFLOR

2015-03-28 ♥ 17:42

 
Tog nyss en lugn stund med familj och åt våfflor. I veckan var det våffeldagen och vi åt inga våfflor då. Därför tog vi möjligheten att göra det idag. Om ni undrar så gillar verken jag eller min mage grädde och därför blev det bara sylt på min våffla. Förresten har jag beställt hem färgen kastanj till mina ögonbryn, jag hoppas det passar till min nya hårfärg.

MONIQUE- HAIR

2015-03-28 ♥ 14:46

 
Imorse klockan nio anlände både min syster och jag till frisören i Halmstad. Där vi togs emot av Linus som skulle göra bådas hår. Vi valde nämligen samma frisör eftersom han verkade bäst. Men jag var ändå nervös eftersom jag inte hade bestämt hårfärgen i förväg men efter en lite diskussion kom vi fram till vinrött. Min syster gick från kolafärgat hår till kallblont. Jag var så nervös eftersom jag fortfarande satt med färgen i håret då min syster fick se sitt resultat. Men ju mer han blåste mitt hår torrt desto mer såg jag vilken underbar färg jag skulle få. Jag älskar färgen otroligt mycket! Nu ska jag bara hitta en ögonbrynsfärg som passar till håret.
 
Resultatet, före och efter!