Beccys 2.0 - july 2016

. KVÄLLEN PÅ FREDRIKSDALSTEATERN "SUGAR"

2016-07-30 ♥ 12:51

 
Föreställningen igår på fredriksdalsteatern var otroligt bra! Herregud, vad roligt jag hade! Så roligt att jag började skratta så att tårarna rann, haha. Emellanåt hade jag även svårt att sluta skratt. Det var en riktigt rolig kväll med musikalkomendin. Om ni inte har beställt biljetter för iår så tycker jag faktiskt att ni borde göra det nu. Det är en föreställning man absolut inte kan missa.
 
Jag älskade handlingen, scen kläderna och jazzmusik. Alltså wow, vilken kväll det var! Helt fantastiskt och scenerna går fortfarande runt i huvudet.Om ni undrar vad teatern handlar om är det om ett tjejband som spelar jazzmusik och det kommer två herrar som söker jobb i bandet. Men tyvärr är de inga damer även att de spelar de instrument som fattas i bandet. Under tiden så  bevittna de ett mord. Med andra ord så hamnar dessa män på flykt och för att överleva klär de ut sig till damer och karusellen sätter igång på alla håll och kanter.   
 
 

Sponsrad video: Festis App

2016-07-27 ♥ 12:45

 
 
 
Jag älskar att få inspiration när man känner sig deppig och känner att livet inte har något att erbjuda. Ibland åker man ut på äventyr för att finna ens inspiration. Genom att göra olika aktiviteter eller åka iväg på semester en helg. Ibland behövs det enbart små medel för att man ska bli glad igen. Det kan vara allt från att köpa ett plagg som man letat efter i flera år eller en kall och go dricka efter de varma sommardagarna. Allt detta gör iallafall att man får inspiration. Idag fann jag en ny inspiration som är full av färger och ljus. nämligen Festis nya video där du kan ladda ner deras app och skapa en party laser maskin med hjälp av ljus från mobilen och en snygg flaska från Festis. Titta själv på videon så att just du får en underbar inspiration i din vardag. För det var precis den inspiration jag behövde från Festis idag! Festis är ju även gott att dricka för man känner sig fräsch. Kam!

. THE NIGHT IN BÅSTAD

2016-07-23 ♥ 20:46

 
Vad tycker ni om Båstad? Visst är det fint! Åh, vad jag älskar de bilder jag tog igår kväll. För efter middagen på pepés, tog min mor och jag var sin glass vid stranden. Jag själv tog en bägare med päron och en nyhet som heter tuttifrutti. Mums! Bägge dessa var laktosfria och var otroligt goda. Är det någon av mina läsare som har testat dessa smaker?
 
Det ända som är tråkigt är att sommaren är snart slut. Det är mindre än en månad innan man börjar skolan eller jobbet. Hereggud! Sommaren har verkligen gått väldigt snabbt i år. Därför passade vi ändå på att njuta den kvällen i båstad. Kram!