Beccys 2.0 - june 2016

LÖPNING I DET GRÖNA

2016-06-28 ♥ 20:45

 
Vilket otroligt väder vi har haft idag! Vet ni vad jag gjorde efter min frukost med bananpannkakor och en väl förtjänt sovmorgon? Jag gav mig ut och sprang. Åh vad härligt det var! Fötterna och benen var väldigt lätta.Det blev en positiv löprunda med andra ord. Dock använder man hela kroppen när man springer och mitt axelpartiet var lite väl stelt. Det kanske är ett tecken för gå på massage igen? För det är ju så härligt! Men vad tycker ni om min tränings outfit? Jag älskar den! Speciellt sport -bhn/toppen som är köpt från Italien. Under den här veckan kommer ni även få se vad jag äter om dagarna. Maten är både god och nyttig! Hoppas ni ser fram emot det!Kram! 
 
 
 
 

MAGNUM I ROM

2016-06-28 ♥ 00:06

 
Otroligt gott! Vi levde verkligen livet när vi var i Rom. Självklart var vi tvungna att testa egen gjord Magnum i Rom. Det var faktiskt första gången som jag gjorde en egen magnum. Så god! Kan ni gissa vilka toppingar jag tog? Gojibär, nötter och kokos. Mums! Min syster och mamma tog också varsin. De var säkert lika goda som min.Dock valde min mamma kassörens favorit och den ser ju rätt god ut med de rosa rosenbladen. Eller tycker ni att min ser godare ut? Kram!     
 

BOWL SMOOTHIE

2016-06-26 ♥ 20:22

 
Jag känner mig fri! Eftersom jag kommer att ha hela stugan för mig själv i ett par veckor. Det kommer bli riktigt härligt! Både att jobba och att ägna mig åt träning, ta bättre bilder, läsa bra böcker och ta mig in till Båstad på kvällarna. De kommer bli toppen! Inte nog med det blev det egen gjord kvällsmat för en gång skull. Den här gången gjorde jag en bowl smoothie. Smoothien bestod av hallon, blåbär, banan, solrosfrön och spenat. Det var väldigt gott! Dock tog jag en aning för mycket vatten för bowl smoothien. Man lär ju av sina misstag och därför kommer smoothiesen blir bättre nästa gång. Även att smoothiesen var otroligt god så toppade jag den med banan, solrosfrön och gojibär. Mums! Godnatt på er, Kram!