Beccys 2.0 - november 2013

Mitt körkort!

2013-11-28 ♥ 20:02

 
Innan jag gav mig av till gymmet imorse, besökte jag posten för att hämta ut mitt körkort! Äntligen fick jag det i min hand.Visst är det riktigt fint. Jag älskar att kökortet ser ljus rosa och gult ut vilket gör det till en riktigt fin design, enligt mig själv. Om jag blir stoppad för någon kontroll på vägen så kan man få visa upp sitt fina körkort. Puss på livet!♥  

Längtar ni till julafton?

2013-11-28 ♥ 16:07

 
Hur långt har ni kommit med att Julshoppingen? Själv är jag nästan klar. Men så här mycket julklappar som visas på bilden har jag fått ihop.(Har alltså tagit bilden själv)Vissa saker har jag beställt och andra grejer har jag handlat inne i stan så nu har jag väl inga pengar kvar. Men jag hoppas i år också att mina julklappar kommer uppskattas. Puss!  

En sista hälsning

2013-11-27 ♥ 23:15

Innan jag går och lägger mig inatt tänkte jag visa hur mitt grymma hår blev. Och faktiskt är jag förvånnad över att jag passar så bra i det. Jag har redan visat bilden hur min frisyr blev för mina vänner, pojkvän och släkt samt min familj och alla tycker det blev jättefint. Men två positiv saker är att jag slipper fixa håret på morgonen och mitt ansikte kommer fram mer. Godnatt!
 
Vad tycks?