Beccys 2.0 - june 2015

Forskning!

2015-06-30 ♥ 14:26

 
Detta med vetenskap och forskning har jag alltid tyckt är intressant. Nu har jag hittat en sida där de forskar på läkermedel, vilket jag tycker låter riktigt spännande. Eftersom jag undrar hur man hittar alla läkemedel samt hur lång tid det tar innan det är klart. De är självaprocessen dit som är väldigt intressant. Deras forskningsområden är hjärta/kärl/metabolism, cancer och andningsvägar/ inflammation. Vilket jag tycker är jättebra forskningsområden där det verkligen behövs forskning. Vi människor är ju extremt duktiga på det vi gör även att vissa saker kan ta tid. Vi kan bygga hus, ta hand om djur och barn, laga maskiner osv. men vi kan inte laga oss själva. Vi kan ju men vi kommer aldrig bli som vanligt igen. Det är rätt knepigt. Vi kan allt annat förutom att bli hela igen. Istället borde vi fokusera på människans kropp när vi har skadat oss, tänk om man kunde bli som vanligt igen. De skulle ju vara ett mirakel om personen som satt i rullstol plötsligt kunde gå av rätt behandling. Genom att komma på rätt läkemedel som helade människan. Det skulle vara otroligt om det gick. Men då tro jag att vi måste forska i flera år till innan vi kan hitta ett sådant läkermedel. Till dess får vi nöja oss med skruvar i rygg och knä. Samt bra läkemedel för inflammation och hjärta. Kram!

BYEBRA

2015-06-29 ♥ 14:21

 
Detta är en fantastisk sak! Jag har använt den två gånger och jag älskar den redan. Istället för bh så använder man tejp då man inte vill att bh:n ska syns. Den fungera faktiskt och håller brösten uppe mer än 8 timmar. Alltså wow! Tejpen syns inte om du inte har en tröja som är väldigt uringad. Jag hade dock det, men det var mer att mitt linne var inte lika tajt i ryggen. Byebra funger utmärkt i både värme och kyla. Vilket är toppen.
 
 
När man tar ut produkterna från förpackningen så ser det ut så här. Därefter klipper du beroende på vilken kupa du har. Efter det tejpar du fast nedre delen ovanför vårtgården och sätter på blomman på bröstvårtan. Efter att du har tagit bort skyddsfolie från övre delen så dra du den övre delen av tejpen uppåt. Vilket gör att bröstet kommer lyftas och du fäster då tejpen i önskad position. Enklare än så är det inte. Kram!  
 
Resultatet: 

IN THE SKY

2015-06-29 ♥ 12:51Så här såg det ut igår när jag åkte hem från Mallorca. Vad fint det var att se stadens ljus från himmelen. Nu sitter jag i mitt rum och har plockat upp alla kläder från resan och ska snart in till stan. Dock är jag lite trött eftersom vi kom hem kl 3 inatt. Men jag ska nog överleva dagen. Kram!