Beccys 2.0 - october 2017

STÄDFIRMA?

2017-10-18 ♥ 15:27

 
Det är många gånger som jag funderat på om jag själv skulle kunna tänka mig att anlita en städfirma. Men jag känner mig inte säker på frågan. Mest för att jag är osäker på hur bra en städ firma är. För det är många företag som anlita städfirmor. Jag förstår att städaren inte kan ta allt utan ta bara det som syns. Men det är oftast de hörn som de inte har städat som jag hittar spindelnät eller spindlar på. Huh. Hur trovärdigt låter det? Är det bättre att städa själv? Som företag skulle jag nog säga nej. För hur skulle det se ut om personalen hela tiden gick och städade? De skulle inte få jobbet klart. Men det skulle vara rent och snyggt. Men som privat person är det fortfarande en svår fråga. För det kan bero på situation till situation. Jag orkade exempelvis städa hela mitt rum innan jag la ner alla saker i flyttkartonger. Men då var det bara ett rum. Tänk att städa ett helt hus eller en lägenhet. Det måste vara värre. Men däremot orkade vi inte städa golvet efter upp plockning av alla flyttkartongerna, vår nya dubbelsäng, tvättkorg och två nattduksbord. Då kanske man hade kunnat anlita en städfirma. Det skulle kunna vara ett rätt tillfälle. Kram!

SAMARBETE MED CYKELKRAFT.SE

2017-10-16 ♥ 18:52

Det kom hem ett paket samma veckan då jag skulle flytta. Det var ifrån cykelkraft som jag har samarbetat med. Där i fanns en otrolig snygg cykelhjälm. Visst är den fin? Tycker ni att både min kille och jag har bra smak? Varför ha en traditionell cykelhjälm när du kan välja att använda trä som mönster. Så häftigt! En bra funktion i hjälmen är att det finns ett spänne att skruva åt. Perfekt! Det gör att hjälmen sitter mycket bättre. Perfekt om man ska klättra. Det är precis det min kille ska använda hjälmen till. Därför passar den utmärkt för klättring. Men också att cykla med. Kram! 
 

TILLBAKA

2017-10-16 ♥ 18:26

 
Hej mina vänner! Nu är jag tillbaka. I slutet av förra veckan låg jag hemma och var sjuk. Fy vad hemskt det var ! När jag blir sjuk så blir jag riktigt dålig. Min hals gjorde så ont och näsan bara rann. Jag var så utmattad. Ja, det är inte kul att vara sjuk. Men jag har gjort allt för att ta mig tillbaka fort. Proppat i mig apelsin, olika teer, citron, ingefära, klementin och soppa. Nu mår jag mycket bättre. Hoppas även att min kille och jag är tillbaka på gymmet innan veckan är slut. Så att vi kan ladda upp för vårt andra pass. Kram!