Beccys 2.0 - october 2017

ÅKA TILL MALAGA?

2017-10-24 ♥ 22:04

 
Jag har haft lyxen att få växa upp i en familj där vi har åkt runt i Europa. Vi har flugit, bilat och åkt båt över till Tyskland, Danmark och Polen. Med andra ord har jag vart i väldigt många läder om man jämför med en del vänner. Men jag älskar verkligen att resa. För det är alltid så mysigt att gå runt på gatorna och få njuta av befolkningen och den vackra staden. I Spanien har jag vart två gånger. Mallorca och Torrevieja. Bägge ställena var väldigt mysigt. Deras frukt är så god. Mums! Men jag skulle gärna vilja åka dit igen. Men i ett nytt område. Kanske borde vi åka till Malaga som har ett stort Picasso museum. Åh, vad häftigt det skulle vara! Jag som gillar konst. Jag föredra hellre att kolla runt på sevärdheter, smaka ny mat och shoppa än att tillbringa flera timmar i solen. Kram!

RECEPT: KRYDDIG UGNSBAKAD KALKON

2017-10-23 ♥ 15:30

 
Äntligen har boken från Supermatskök kommit till användning. Jag fick boken i studentpresent av min syster. Det var ett riktigt bra köp. Samt att man får testa på nya råvaror. Så kul! Jag har aldrig ätit butter pumpa förut. Dock var det inte gott. Men däremot tyckte jag att det var gott med kalkon till och alla dessa kryddor tillsammans. Men något som saknades var en sås eftersom kalkonen blev lite för torr. Men det är alltid kul att testa något nytt och se om det blir ens nya favorit. Nästa gång ska vi nog testa att ta lax receptet. Åh, vad sugen jag blev på det. Kram! 
 
 
 
 
Det såg så gott ut med kryddig ugnsbakad kalkon.

HALLOWEENS FÖRSTA PUMPA

2017-10-22 ♥ 19:45

 
Idag har vi tillbringat söndagen i köket för att göra vår egna pumpa. Så mysigt! Visst blev den riktigt fin? Min kille skar ut locket och tog bort fruktköttet. Fröna från pumpan sparade vi. Eftersom vi bestämde oss för att rosta dem i ugnen. Det var riktigt gott! Jag ritade ansiktet på pumpan medans min kille skar ut mönstret som jag hade gjort. Vilket bra team vi är! Nu är vi redo för halloween. Kram!