Beccys 2.0 - february 2017

KÄNSLAN AV KONST AV OLIKA MOTIV

2017-02-27 ♥ 19:31

 
När man plötsligt ser allt klart efter en ansträngande dag så är det otroligt vackert att se fin konst för att kom i balans. Konst för mig kan vara att gå ut i skogen och andas in den fria luften. Men också att utföra yoga. Men ibland skulle jag önska att jag kunde drömma mig bort vid en fin tavla. Dock äger jag ingen hemma. Men äger jag en tavla i stugan som sitter precis ovanför min säng. Där kan jag stå och drömma mig bort. Men de tavlor som attraheras mest för min del är tavlor med motivet landskap, skog och natur. Det är så vackert. För man ser inte riktigt vilket budskap motivet ger. Eftersom alla människor kan drömma sig bort och se något annat. Det är det jag verkligen tycker om med konst, att man fritt berätta vad som är konst för än själv. Känner mig både fri och trygg. Alla dessa tavlor på bilderna har jag hittat på hemsidan, photowall. Man kan även skicka in egna bilder och beställa en tavla. Ja, det kanske man borde göra. Det låter ju inte som någon dum idé. Eller hur? Kram!

MILANO?

2017-02-21 ♥ 13:42

 
Att resa är frihet. Men också att få njuta i det landet man befinner sig i. Hur njuter man maximalt? Genom att titta på sevärdheter, strosa runt i staden, ta det lungt genom att bada och shoppa! Jag har dock glömt att lägga upp bilder från i somras när jag befann mig i Rom. Jag vill så gärna tillbaka dit. Men det finns en till plats jag vill åka till i Italien. Kan ni gissa vilken stad? Milano! Det är en drömresa jag vill resa till i framtiden och få se modeindustrin. Efter min utbildning som designer så ser man fel på kläder och inredning. Jag vill så gärna skapa mina egna saker för det jag eftersöker finns inte på marknaden idag. Jag vill se vad Milano har att erbjuda. Dock är jag inte så förtjust i att flyga om jag inte kan sova på flyget. Men däremot vill man hitta ett billigt alternativ. Det kan man göra på tjänsten flyg.nu. Den tjänsten ska jag använda till nästa resmål. Gör ni det också, om ni ska u och resa så är det ett bra tips. Har någon av mina läsare vart i Milano? Kram!

"HEMMAGJORDA" BARS - TIPS

2017-02-21 ♥ 12:50

 
Otroligt gott och nyttigt Det kan inte bli bättre! Eftersom baren är glutenfri,laktosfri och sockerfri. Perfekt för mig! Kan ni veta vad den innehåller? Dadlar, raw caco (tror jag) och cashewnötter. De ingredienserna jag kände iallafall. Det kanske är ägg i. Ingen aning men dessa bars är så goda och finns att köpa på café hälsokällan. Perfekt att ta om man är på språng eller behöver protein efter träning. Otroligt gott och bra tips för er som vill ha "hemmagjorda" bars. Kram!