Beccys 2.0 - may 2016

SÄLJ GAMLA SMYCKEN!

2016-05-29 ♥ 00:44

 
 
 
Hur är er ekonomi, nu när det börjar närma sig semester? Är ni behov av lite pengar? Det är verkligen jag. I alla fall för stunden, Eftersom jag har beställde en ny dyr bikiniöverdel. Vet ni vad det bästa skulle vara för mig? Att sälja mina klänningar, playsuiten och kanske en Victoria secret bh. För det är bättre om någon annan har användning för kläderna som ändå bara hänger i garderoben och skräpar. Det bästa sättet brukar vara att sälja av sina saker när man inte har tillräckligt med plats eller plånboken är platt. Vanligtvis brukar jag sälja kläder, smink och hudvård på tradera. Likaså skor. Men har aldrig tänkt tanken att det faktiskt går att sälja sina smycken och få betalt. Det är ju otroligt bra! Speciellt om man behöver pengarna och inte har något behov av sina smycken. Det är oftast så jag gör. Säljer av saker för att jag har tröttnat på det för att sedan köpa något nytt eller bättre. Eller så spara man sina pengar till framtiden. Men som sagt, det är ett smidigt sätt att få betalt. Om ni har några smycken som ska säljas så passa på att gå in på hemsidan SMS Guld och sälj era gamla smycken. Kram!

RESULTAT EFTER EN VECKA - PERIORAL DERMATIT

2016-05-28 ♥ 22:43

 
Här har ni resultatet på mitt ansikte efter en vecka och fyra dagar med antibiotika plus krämen rozex. Visst är det otroligt? Min hy har aldrig sätt så bra ut som den gör nu även att jag har lite kvar att behandla. Men snacka om vilken stor skillnad det är efter en vecka. Tack ännu en gång att jag fick reda på att det fanns ett botemedel mot perioral dermatit! Det är jag så glad över. För nu känner jag mig som en helt ny person. Hyn känns väldigt jämn och len. Om en vecka till hoppas jag att rödheten har försvunnit på haka och näsvingarna. Men som sagt, det är verkligen det bästa som har hänt på länge. Så nöjd! Kram!
 

JÖNKÖPINGS MARKNAD

2016-05-28 ♥ 22:32

 
Den här dagen vakade jag i panik och det visade sig att jag hade försovit mig. Jag for upp ur sängen för att tvätta håret och likaså ansiktet. Därefter satt jag på mig mina kläder och tog antibiotikan med min frukost. Samtidigt tittade jag på klockan och såg att jag var tvungen att gå om en sekund. Men blev lite väl sen så jag fick springa ner till bussen under tio minuter. Jag hann precis! Åh, vad glad jag var. Eftersom Jönköpings marknad började klockan nio igår och då tänkte jag vara inne stan när de öppnade eftersom jag skulle ta dropp in massage hos skin and care by Amanda. Men när jag satt på bussen såg jag att massagen började klockan 10. Jösses! Men tillslut fick jag min massage och det var så otroligt skönt. Hon masserade nedre och övre delen av ryggen samt axlar och nacke i 30 minuter. Det var precis det jag behövde! Har haft så ont i ryggen av allt sittande arbete i skolan. Nu känns ryggen inte lika stel längre. Måste bara säga att de är så otroligt duktiga på skin and care by Amanda. Innan jag åkte hem från marknaden så köpte jag med mig ett linne från boomerang.    
 
 
Men kvällen var inte slut där. Utan jag bestämde mig senare för att åka in till marknaden med familjen. När vi kom dit hade all butiker stängt igen. Det blev inget sockervadd den här kvällen eftersom jag hade inga kontanter. Så typiskt! För det är min egna tradition. Men vi fick iallafall lyssna på en bra konsert och gick runt i Jönköping innan vi åkte hem. Det var min galna dag. Kram!