Beccys 2.0 - july 2012

Nya Äventyr med 11 personer

2012-07-31 ♥ 21:02

27 Juli, Mådde mycket bättre efter att ha skrattat i två dagar och tro jag var riktigt slö denna här dagen. Jag gick upp vid 11, skyndade på med övningarna. Just denna dagen hann jag inte och springa eftersom min kusin och hennes man och deras barn var här. Även min moster och hennes man var här och åt middag en het sommardag. Jag var tvungen att läsa in mer kunskap medans de satt ute i solen och fikade, gick ner till det underbara havet. Men framåt kvällen gick jag ut för att fota alla och senare åkte vi 9 in till Båstad för att visa dom vår fina stad. Vi gick bl.a. ner till hamnen och stranden. Vi fick lyssna på go musik  som spelades vid baren och åt en smaskig glass. Jag bara lever livet!

 

 

 

 

Bilder från stranden och hamnen i båstad.

Kvällen den 26 Juli

2012-07-31 ♥ 18:07

26 juli Cyklade vi ner till ängen vid stranden och gick för att lyssna Adde Malmberg och Jörgen Sjöberg. Toppen skämt, i alla fall vad jag hörde av Jörgen. Precis när jag kom in till tältet för att vänta på komikerna så började jag må illa och få jätteont i magen och trodde att min mens skulle komma. Men det var det inte, vilken lättnad! Jag har tränat hårt, gjort övningar för hela kroppen och sprungit/spelat tennis/powerwalkat/ promenerat. Jag tänkte, det kanske bero på det eller kanske stress.  Ska jag var ärlig?  Har tyvärr ingen aning om vad som drabbade min mage och illamåendet, mer än att jag fick knip.  Förutom det hade jag superroligt och kunde ibland inte sluta skratta.^^ Vad skulle jag göra utan alla komiker, Skrattar alltid ihjäl mig. :D Måste bara nämna en rolig grej.  Som ung och gammal får man höra att det finns inga dumma frågor. Jörgen sa att han hade varit med om riktigt dumma frågor när han var reseledare.  Bl.a. annat denna fråga, En gammal tant i bussen som frågar Jörgen om när djuren äter (tro de var på Kolmården)? Vad ska han svara? Han sa när dom får lust eller jag vet inte. Men den där tanten slutade aldrig tjata och frågade samma sak hela tiden och till slut sa Jörgen, inte än men det händer snart. Haha, klockrent skämt och tanten blev tyst. ^^

 Stämpel som vi fick:

 En dålig bild men denna komikern heter Jörgen.

 

 Lite snacks.

 

 Den store Adde Malmberg

 

De var alla bilder som jag kunde bjuda på. Jag måste verkligen skaffa mig en ny mobil som kan ta foton när det är mörkt.Addes skämt berätta jag om lite senare. Puss!

Efterrätt

2012-07-27 ♥ 21:08

För några dagar sen åt jag en sådan god efterätt med glass och jordgubbar. Ser det inte smaksens ut?
 
(Ps.! Idag har Linus och jag 4 månader tillsammans , jag får önska dig grattis älskling♥. Tyvärr så är jag ju fortfarande i Båstad så det blir inte så lätt att träffas.) Hoppas mina läsare får en fortsatt bra fredag!