Beccys 2.0 - december 2016

. SPETS - CALVIN KLEIN

2016-12-30 ♥ 13:55

 
Calvin Klein har verkligen de bästa underkläderna. Vet ni vad jag upptäckte några veckor innan jul? Att de hade fått in en riktigt snygg spets bh med push up. Herregud så snyggt! Både modellen och färgen. Till och med snyggare än den vanliga modellen jag bruka köpa. Men jag är så otroligt nöjd för spets kan verkligen göra det lila extra. Vill man inte se lika snygg ut över som under alla kläder? När jag kom hem var jag ju bara tvungen att köpa matchande trosor till. Åh, så snyggt! Kram!

MERRY CHRISTMAS!

2016-12-24 ♥ 17:43

 
Merry christmas! Min jul har vart och är underbar. Ända från tidig morgon, fram till kalle anka tills nu. Helt fantastiskt! Tiden har gått så fort. Jag har fortfarande en del klappar som ligger kvar under granen. Vet ni vad? Det är första året som jag kör utan klänning. Fick bli en röd topp från Filippa K och blåa byxor från zara. Men nu ska jag vara social mot gästerna som nyss anlände hit. Kram och god jul!   

ÄNDRA MÖNSTRET

2016-12-17 ♥ 00:07

 
Under en tid har jag tänkt på hur jag vill framstå på min blogg. Det konceptet jag har idag speglar inte mig till 100%. Under jul ledigheten ska jag försöka ändra på en del saker och förhoppningsvis byta header till lite mer naket. Så att konsten och kreativitet speglar min personlighet. För allt idag är konst, men man ser det på så otroligt många sätt. Som att konsten att tala, skriva och bli klar i tid. Jag vill vara lojal mot er som läser genom att svara på era kommentarer och uppdatera mitt skrivande och mina bilder för att ge er ett kreativt intryck. Men jag kommer ju fortfarande att blogga under tiden som jag förbreder min blogg på ett mer personligt sätt. Godnatt!